menu Request
×

Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno MP3 dan Lirik Lagu

86 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

sepine wengi iki ngeridu ati
seng tansah kelingan sliramu
kowe ninggal aku

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyaw~ng kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de'e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de'e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de'e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Syahiba Saufa mudah, kunci gitar Syahiba Saufa, chord lagu Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno, chord dasar Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno, chordtela Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno, download lagu Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Syahiba Saufa di youtube: https://youtube.com/watch?v=KBFooFXe_6I

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Syahiba Saufa

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari