menu Request
×

Kunci Gitar Surya Akbar ft Della Rosa - Pujaan Hati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

98 views
 Intro : C
        Fm..C..Fm..
        C Fm C Fm

   C         G       Am
esemu.. sing gawe ayeme ati..
      F           G        C
tekan seprene aku ra iso lali..
      F          G
tak titipke roso kangenku 
      Em        Am
lewat semilire angin ndalu
        F         G        Am
yo mung siji sliramu ning atiku..

Int. Am Fm C G..

    C      G          Am
gedene.. roso pengarepku..
     F           G         C
urip sesandingan karo sliramu..
    F           G
aku yo mung iso dedungo
      Em              Am
nyenyuwun marang Sing Kuoso
     F          G       Am   G
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
            C          G
 rino wengi tansah kelingan
              Am             Em
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  F           C
 opo iki sing jenenge
      Dm           G
 wong nandang kasmaran..

            C         G
 tresnoku tulus soko ati..
             Am            Em
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   F                C
 langit bumi sing dadi saksi
      Dm          G        C
 mung kanggo kowe pujaan hati..

Musik : Am..Am….
        Am Fm C G..

    C      G          Am
gedene.. roso pengarepku..
     F           G         C
urip sesandingan karo sliramu..
    F           G
aku yo mung iso dedungo
      Em              Am
nyenyuwun marang Sing Kuoso
     F          G       Am   G
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
            C          G
 rino wengi tansah kelingan
              Am             Em
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  F           C
 opo iki sing jenenge
      Dm           G
 wong nandang kasmaran..

            C         G
 tresnoku tulus soko ati..
             Am            Em
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   F                C
 langit bumi sing dadi saksi
      Dm          G        C  G#
 mung kanggo kowe pujaan hati..

(overtune)
            C#         G#
 rino wengi tansah kelingan..
              A#m            Fm
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  F#          C#
 opo iki sing jenenge
      D#m          G#
 wong nandang kasmaran..

            C#        G#
 tresnoku tulus soko ati..
             A#m         Fm
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   F#               C#
 langit bumi sing dadi saksi
      D#m         G#       C#
 mung kanggo kowe pujaan hati..

   F#       G#
 kuati dongane..
   Fm          A#m
 pasrahke karo Sing Gawe
     F#            G#       C#
 aku lan kowe mugo dadi jodone..

Outro : D#m G# C# F#m C#

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D# 
        G#m..D#..G#m..
        D# G#m D# G#m

   D#        A#      Cm
esemu.. sing gawe ayeme ati..
      G#          A#       D#
tekan seprene aku ra iso lali..
      G#         A#
tak titipke roso kangenku 
      Gm        Cm
lewat semilire angin ndalu
        G#        A#       Cm
yo mung siji sliramu ning atiku..

Int. Cm G#m D# A#..

    D#     A#         Cm
gedene.. roso pengarepku..
     G#          A#        D#
urip sesandingan karo sliramu..
    G#          A#
aku yo mung iso dedungo
      Gm              Cm
nyenyuwun marang Sing Kuoso
     G#         A#      Cm   A#
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
            D#         A#
 rino wengi tansah kelingan
              Cm             Gm
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  G#          D#
 opo iki sing jenenge
      Fm           A#
 wong nandang kasmaran..

            D#        A#
 tresnoku tulus soko ati..
             Cm            Gm
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   G#               D#
 langit bumi sing dadi saksi
      Fm          A#       D#
 mung kanggo kowe pujaan hati..

Musik : Cm..Cm….
        Cm G#m D# A#..

    D#     A#         Cm
gedene.. roso pengarepku..
     G#          A#        D#
urip sesandingan karo sliramu..
    G#          A#
aku yo mung iso dedungo
      Gm              Cm
nyenyuwun marang Sing Kuoso
     G#         A#      Cm   A#
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
            D#         A#
 rino wengi tansah kelingan
              Cm             Gm
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  G#          D#
 opo iki sing jenenge
      Fm           A#
 wong nandang kasmaran..

            D#        A#
 tresnoku tulus soko ati..
             Cm            Gm
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   G#               D#
 langit bumi sing dadi saksi
      Fm          A#       D#  B
 mung kanggo kowe pujaan hati..

(overtune)
            E          B
 rino wengi tansah kelingan..
              C#m            G#m
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  A           E
 opo iki sing jenenge
      F#m          B
 wong nandang kasmaran..

            E         B
 tresnoku tulus soko ati..
             C#m         G#m
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   A                E
 langit bumi sing dadi saksi
      F#m         B        E
 mung kanggo kowe pujaan hati..

   A        B
 kuati dongane..
   G#m         C#m
 pasrahke karo Sing Gawe
     A             B        E
 aku lan kowe mugo dadi jodone..

Outro : F#m B E Am E

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Della Rosa mudah, kunci gitar Della Rosa, chord lagu Surya Akbar ft Della Rosa - Pujaan Hati, chord dasar Surya Akbar ft Della Rosa - Pujaan Hati, chordtela Surya Akbar ft Della Rosa - Pujaan Hati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Surya Akbar ft Della Rosa - Pujaan Hati, download lagu Surya Akbar ft Della Rosa - Pujaan Hati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Della Rosa di youtube: https://youtube.com/watch?v=JOSpUg1Bevw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Della Rosa

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari