menu Request
×

Kunci Gitar Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

76 views
 Intro : G D C Cm G

  G
cobo goleko lanangan liyo
     D
seng sabar koyo aku iki
      C                 Cm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         G      Cm
tunggale ra ono..

  G
cobo goleko lanangan liyo
     D
seng ganteng keren koyo aku iki
      C                 Cm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         G
tunggale ra ono..

Reff :
    G
 bondoku ora ono enteke..
      F
 donyoku ora ono asate
       C               G
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   G
 sabar iku ra ono batese..
       F
 yen sabarmu kuwi ono batese
    C            G
 ategese.. kowe ora sabar..

Int. G -C G

  G
cobo goleko lanangan liyo
     D
seng sugih koyo aku iki
      C                 Cm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         G
tunggale ra ono..

  G
cobo goleko lanang liyo
     D
seng gede dempal betah loro
      C                 Cm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         G
tunggale ra ono..

Reff :
    G
 bondoku ora ono enteke..
      F
 donyoku ora ono asate
     C                 G
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   G
 sabar iku ra ono batese..
       F
 yen sabarmu kuwi ono batese
    C            G
 ategese.. kowe ora sabar..

Musik : G D C Cm
        G F C G
        G F C G

   G
bondo donyo iku mung titipan
          D
pangkat jabatan iku mung ujian
        C                Cm
ojo nganti lali.. marang Gusti..
              G
seng paring kenikmatan..

   G
pancen duekmu ra ono enteke
         D
donyo bondomu ra ono asate
          C                    Cm
siji seng tak jalok.. eleng kluargane..
      G
eleng anake...

Reff :
    G
 bondoku ora ono enteke..
      F
 donyoku ora ono asate
       C             G
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   G
 sabar iku ra ono batese..
       F
 yen sabarmu kuwi ono batese
    C           G
 ategese.. kowe gak sabaran..

G
 ojo dumeh.. eling lan waspodo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F C Bb Bbm F

  F
cobo goleko lanangan liyo
     C
seng sabar koyo aku iki
      Bb                Bbm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         F       Bbm
tunggale ra ono..

  F
cobo goleko lanangan liyo
     C
seng ganteng keren koyo aku iki
      Bb                Bbm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         F
tunggale ra ono..

Reff :
    F
 bondoku ora ono enteke..
      D#
 donyoku ora ono asate
       Bb              F
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   F
 sabar iku ra ono batese..
       D#
 yen sabarmu kuwi ono batese
    Bb           F
 ategese.. kowe ora sabar..

Int. F -Bb F

  F
cobo goleko lanangan liyo
     C
seng sugih koyo aku iki
      Bb                Bbm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         F
tunggale ra ono..

  F
cobo goleko lanang liyo
     C
seng gede dempal betah loro
      Bb                Bbm
pasti ra ono.. tunggale ra ono..
         F
tunggale ra ono..

Reff :
    F
 bondoku ora ono enteke..
      D#
 donyoku ora ono asate
     Bb                F
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   F
 sabar iku ra ono batese..
       D#
 yen sabarmu kuwi ono batese
    Bb           F
 ategese.. kowe ora sabar..

Musik : F C Bb Bbm
        F D# Bb F
        F D# Bb F

   F
bondo donyo iku mung titipan
          C
pangkat jabatan iku mung ujian
        Bb               Bbm
ojo nganti lali.. marang Gusti..
              F
seng paring kenikmatan..

   F
pancen duekmu ra ono enteke
         C
donyo bondomu ra ono asate
          Bb                   Bbm
siji seng tak jalok.. eleng kluargane..
      F
eleng anake...

Reff :
    F
 bondoku ora ono enteke..
      D#
 donyoku ora ono asate
       Bb            F
 tresnoku.. sondol langit sap pitu..

   F
 sabar iku ra ono batese..
       D#
 yen sabarmu kuwi ono batese
    Bb          F
 ategese.. kowe gak sabaran..

F
 ojo dumeh.. eling lan waspodo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Sindy Purbawati mudah, kunci gitar Sindy Purbawati, chord lagu Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati, chord dasar Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati, chordtela Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati, download lagu Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Sindy Purbawati di youtube: https://youtube.com/watch?v=fist_JfBYZI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Sindy Purbawati

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari