menu Request
×

Kunci Gitar Sewates Konco - LAVORA ft. Destya Eka Chord Dasar dan Lirik Lengkap

531 views
Capo : Fret 3

Intro Am G F Em
        Dm G C E
        Am G F Em
        Dm G C

  Am          G
saben wengi kelingan..
 F           Em
esem lan guyumu..
  F             Em
nanging kabeh kuwi..
     Dm       G
mung dadi kenangan..

Am        G
saiki.. wayahe..
F           Em
nglalekke kowe..
         F        Em
njur kelingan.. kowe..
    Dm        G          (Am)
ra iso turu malah mumet dewe..

Intro Am  Em  F G C E

Am      Em          F          C
aku ngerti.. kowe saiki ro liyane..
        Dm            G             C  E
nanging roso sayangku mung kanggo kowe..
Am       Em            F       C
lalekno aku.. wis gawe loro atimu..
     Dm           G           C
mugo sliramu nemokke penggantiku..

Chorus
     C        G
 aku tresno kowe..
       Am        Em
 ning ati ra ono liyane..
  F        C
 ati iki loro..
            Dm           G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C         G
 sepurane yen aku..
       Am          Em
 wis tau nglarakne atimu..
 F           C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (G)
 mung sewates konco..

Int. G-Am Dm-Em
       G-Am C-Dm
       Am  Em  F G C E
       Am  Em  F G C

  F           G
kabeh.. wis diatur..
   Em          A         Dm
Gusti.. yen pancen.. jodone..
       G           C
kabeh iso.. dadi siji..

Chorus
     C        G
 aku tresno kowe..
       Am        Em
 ning ati ra ono liyane..
  F        C
 ati iki loro..
            Dm           G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C         G
 sepurane yen aku..
       Am          Em
 wis tau nglarakne atimu..
 F           C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (C)
 mung sewates konco..

     C        G
 aku tresno kowe..
 (tulung lalekno..)
       Am        Em
 ning ati ra ono liyane..
 (lalekno aku..)
  F        C
 ati iki loro..
            Dm           G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C         G
 sepurane yen aku..
 (wis kadung loro..)
       Am          Em
 wis tau nglarakne atimu..
 (ning jero dodo..)
 F           C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (Am)
 mung sewates konco..

Outro Am G F C -A
        Dm G C

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Sewates Konco mudah, kunci gitar Sewates Konco, chord lagu Sewates Konco - LAVORA ft. Destya Eka , chord dasar Sewates Konco - LAVORA ft. Destya Eka , chordtela Sewates Konco - LAVORA ft. Destya Eka , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Sewates Konco - LAVORA ft. Destya Eka , download lagu Sewates Konco - LAVORA ft. Destya Eka mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Sewates Konco di youtube: https://youtube.com/watch?v=BpvOz7Vn2CM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Sewates Konco

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari