menu Request
×

Kunci Gitar Sewates Angenku - Aribowoid x Jafar Susilo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

48 views
Capo fret 4

Intro : C..F..G..C Fm..

C             Em
ora kroso.. banyu moto iki nibo..
   F        G              C
nyawang koe digandeng wong liyo..
Dm    G
 aku ora ngerti..
Em    Am          Dm
 opo iseh kurang aku..
                       G
sing berjuang nggo awakmu..

C                 Em
opo pancen.. wes ora kelingan..
  F      G             C
karo aku sing tresno tenanan..
Dm        G
 wes tak upayakke..
Em          Am
 kabeh mung kanggo koe..
Dm               G
 nyatane ora ono gunane..

Raff :
          Am               Em
 mung sewates.. angen-angenku..
        F         G            Am E
 biso sesandingan gandeng sliramu..
        Am               Em
 mergo aku.. iki sadar diri..
     F       G
 aku ora.. bagus rai..
  F           G
 ora sugeh bondo..
        G        (Am)
 bedo karo sing kono..

Musik : Am..Em..F G Am E
        Am..Em..F G C..
        
C                 Em
opo pancen.. wes ora kelingan..
  F      G             C
karo aku sing tresno tenanan..
Dm        G
 wes tak upayakke..
Em          Am
 kabeh mung kanggo koe..
Dm               G
 nyatane ora ono gunane..

Raff :
          Am               Em
 mung sewates.. angen-angenku..
        F         G            Am E
 biso sesandingan gandeng sliramu..
        Am               Em
 mergo aku.. iki sadar diri..
      F      G
 aku ora.. bagus rai..
  F           G
 ora sugeh bondo..
       G
 dudu idaman wong tuo..

        Am                 Em
 mung sewates.. angen-angenku..
        F           G            Am E
 biso sesandingan.. gandeng sliramu..
        Am               Em
 mergo aku.. iki sadar diri..
      F      G
 aku ora.. bagus rai..
  F           G
 ora sugeh bondo..
       G            C
 dudu idaman wong tuo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..A..B..E Am..

E             G#m
ora kroso.. banyu moto iki nibo..
   A        B              E
nyawang koe digandeng wong liyo..
F#m   B
 aku ora ngerti..
G#m   C#m         F#m
 opo iseh kurang aku..
                       B
sing berjuang nggo awakmu..

E                 G#m
opo pancen.. wes ora kelingan..
  A      B             E
karo aku sing tresno tenanan..
F#m       B
 wes tak upayakke..
G#m         C#m
 kabeh mung kanggo koe..
F#m              B
 nyatane ora ono gunane..

Raff :
          C#m              G#m
 mung sewates.. angen-angenku..
        A         B            C#m G#
 biso sesandingan gandeng sliramu..
        C#m              G#m
 mergo aku.. iki sadar diri..
     A       B
 aku ora.. bagus rai..
  A           B
 ora sugeh bondo..
        B        (C#m)
 bedo karo sing kono..

Musik : C#m..G#m..A B C#m G#
        C#m..G#m..A B E..
        
E                 G#m
opo pancen.. wes ora kelingan..
  A      B             E
karo aku sing tresno tenanan..
F#m       B
 wes tak upayakke..
G#m         C#m
 kabeh mung kanggo koe..
F#m              B
 nyatane ora ono gunane..

Raff :
          C#m              G#m
 mung sewates.. angen-angenku..
        A         B            C#m G#
 biso sesandingan gandeng sliramu..
        C#m              G#m
 mergo aku.. iki sadar diri..
      A      B
 aku ora.. bagus rai..
  A           B
 ora sugeh bondo..
       B
 dudu idaman wong tuo..

        C#m                G#m
 mung sewates.. angen-angenku..
        A           B            C#m G#
 biso sesandingan.. gandeng sliramu..
        C#m              G#m
 mergo aku.. iki sadar diri..
      A      B
 aku ora.. bagus rai..
  A           B
 ora sugeh bondo..
       B            E
 dudu idaman wong tuo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Sewates Angenku mudah, kunci gitar Sewates Angenku, chord lagu Sewates Angenku - Aribowoid x Jafar Susilo, chord dasar Sewates Angenku - Aribowoid x Jafar Susilo, chordtela Sewates Angenku - Aribowoid x Jafar Susilo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Sewates Angenku - Aribowoid x Jafar Susilo, download lagu Sewates Angenku - Aribowoid x Jafar Susilo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Sewates Angenku di youtube: https://youtube.com/watch?v=lyhjvjaVVL8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Sewates Angenku

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari