menu Request
×

Safira Inema - Ngenteni Janjimu MP3 dan Lirik Lagu

81 views

Berikut adalah lirik lagu Safira Inema - Ngenteni Janjimu dari Safira Inema. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

sing pungkasan ono ing kene
sliramu lan aku
naliko jejer sesandingan
kok ucapke janjimu

ndek semono aku ra ngiro
sliramu pamit aku
senadyan kondo mung sedelok
wes gawe bingung atiku

nanging piye kuwi karepmu
mbrebes mili eluhku
aku ra biso nggandoli
marang keputusanmu

kudu lilo ning ora biso
mergo kebacut tresno
wes kadung jangget ono dodo
yo wes dadi janji ati

yo mung siji sing tak tresnani
mung sliramu pepujane ati
tansah tak ugemi janjimu
nganti tekan saiki

tresno iki kang tulus suci
ojo nganti kok mblenjani
sing tak tunggu mung sliramu

sing pungkasan ono ing kene sliramu lan aku
naliko jejer sesandingan kok ucapke janjimu
ndek semono aku ra ngiro sliramu pamit aku
senadyan kondo mung sedelok, wes gawe bingung atiku

nanging piye kuwi karepmu, mbrebes mili eluhku
aku ra biso nggandoli marang keputusanmu
kudu lilo ning ora biso mergo kebacut tresno
wes kadung jangget ono dodo yo wes dadi janji ati

yo mung siji sing tak tresnani mung sliramu pepujane ati
tansah tak ugemi janjimu nganti tekan saiki
tresno iki kang tulus suci, ojo nganti kok mblenjani
sing tak tunggu mung sliramu

yo mung siji sing tak tresnani mung sliramu pepujane ati
tansah tak ugemi janjimu nganti tekan saiki
tresno iki kang tulus suci, ojo nganti kok mblenjani
sing tak tunggu mung sliramu

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Ngenteni Janjimu, chord dasar Safira Inema - Ngenteni Janjimu, chordtela Safira Inema - Ngenteni Janjimu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Ngenteni Janjimu, download lagu Safira Inema - Ngenteni Janjimu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=aZPypNtreJo

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari