menu Request
×

Kunci Gitar Safira Inema - Dolanan Ati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

97 views
 Capo di fret 2

Intro : C..Em..F G C..
        Dm..Am..F..G….

C                          Em
Witing tresno jalaran soko kulino..
        F          G            C
lunture tresno jalaran ono wong liyo..
C                       F
sing tak tresnani saiki wis bedo..
       G                 C
opo mergo wis ono wong liyo..

C                         Em
Opo kudu ngene yen tresno sliramu..
         F        G           C
kudu ngempet loro ning njero atiku..
C                          F
wis tak cobo sabar ngadepi tingkahmu..
      G                 C
opo doyo ngalangi kekarepanmu..

    F        G    C        Am
Aku mung.. biso.. ngelus dodo..
       Dm        G      C
pancen ati.. ora biso dipekso..

Reff :
      Am
 Sewu loro sing tak roso
     Em
 iki ora dadi opo
         F            G 
 sing penting sliramu biso
      C     E
 urip mulyo..

         Am
 Yo mung siji panyuwunku
        Em
 lereno dolanan ati
       F         G
 wis cukup aku wae sing
      C
 mbok larani..

Musik : C..Em..F G C..

C                         Em
Opo kudu ngene yen tresno sliramu..
         F        G          C
kudu ngempet loro ning njero atiku..
C                          F
wis tak cobo sabar ngadepi tingkahmu..
      G                 C
opo doyo ngalangi kekarepanmu..

    F        G    C        Am
Aku mung.. biso.. ngelus dodo..
       Dm        G      C
pancen ati.. ora biso dipekso..

Reff :
      Am
 Sewu loro sing tak roso
     Em
 iki ora dadi opo
         F            G 
 sing penting sliramu biso
      C     E
 urip mulyo..

         Am
 Yo mung siji panyuwunku
        Em
 lereno dolanan ati
       F         G
 wis cukup aku wae sing
      C
 mbok larani..

        Am
 Sewu loro sing tak roso
     Em
 iki ora dadi opo
         F            G 
 sing penting sliramu biso
      C
 urip mulyo..

 E         Am
 Yo mung siji panyuwunku
        Em
 lereno dolanan ati
       F         G
 wis cukup aku wae sing
      C
 mbok larani..
       F         G
 wis cukup aku wae sing
        C
 mbok larani..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..F#m..G A D..
        Em..Bm..G..A….

D                          F#m
Witing tresno jalaran soko kulino..
        G          A            D
lunture tresno jalaran ono wong liyo..
D                       G
sing tak tresnani saiki wis bedo..
       A                 D
opo mergo wis ono wong liyo..

D                         F#m
Opo kudu ngene yen tresno sliramu..
         G        A           D
kudu ngempet loro ning njero atiku..
D                          G
wis tak cobo sabar ngadepi tingkahmu..
      A                 D
opo doyo ngalangi kekarepanmu..

    G        A    D        Bm
Aku mung.. biso.. ngelus dodo..
       Em        A      D
pancen ati.. ora biso dipekso..

Reff :
      Bm
 Sewu loro sing tak roso
     F#m
 iki ora dadi opo
         G            A 
 sing penting sliramu biso
      D     F#
 urip mulyo..

         Bm
 Yo mung siji panyuwunku
        F#m
 lereno dolanan ati
       G         A
 wis cukup aku wae sing
      D
 mbok larani..

Musik : D..F#m..G A D..

D                         F#m
Opo kudu ngene yen tresno sliramu..
         G        A          D
kudu ngempet loro ning njero atiku..
D                          G
wis tak cobo sabar ngadepi tingkahmu..
      A                 D
opo doyo ngalangi kekarepanmu..

    G        A    D        Bm
Aku mung.. biso.. ngelus dodo..
       Em        A      D
pancen ati.. ora biso dipekso..

Reff :
      Bm
 Sewu loro sing tak roso
     F#m
 iki ora dadi opo
         G            A 
 sing penting sliramu biso
      D     F#
 urip mulyo..

         Bm
 Yo mung siji panyuwunku
        F#m
 lereno dolanan ati
       G         A
 wis cukup aku wae sing
      D
 mbok larani..

        Bm
 Sewu loro sing tak roso
     F#m
 iki ora dadi opo
         G            A 
 sing penting sliramu biso
      D
 urip mulyo..

 F#        Bm
 Yo mung siji panyuwunku
        F#m
 lereno dolanan ati
       G         A
 wis cukup aku wae sing
      D
 mbok larani..
       G         A
 wis cukup aku wae sing
        D
 mbok larani..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Dolanan Ati, chord dasar Safira Inema - Dolanan Ati, chordtela Safira Inema - Dolanan Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Dolanan Ati, download lagu Safira Inema - Dolanan Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=80FCHmV7oio

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari