menu Request
×

Safira Inema - Cerito Loro MP3 dan Lirik Lagu

164 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

tak tembangke lagu iki
kanggo sliramu sing paling tak tresnani
getun ati iki, aku ra nepati janji
aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

kelingan mbiyen dewe ketemu
kowe janji ra bakal nglarani atiku
segampang iki caramu mupus roso tresnoku
aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
ora nyongko kowe gampang keno gudho
aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
wes gawe loro atimu
aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

tak jaluk pengertianmu
ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
senajan uripku pas~pasan, aku wani kelangan
ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
ora nyongko kowe gampang keno gudho
aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
wes gawe loro atimu
aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

tak jaluk pengertianmu
ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
senajan uripku pas~pasan, aku wani kelangan
ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Cerito Loro, chord dasar Safira Inema - Cerito Loro, chordtela Safira Inema - Cerito Loro, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Cerito Loro, download lagu Safira Inema - Cerito Loro mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=2rusNJkJ6fk

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari