menu Request
×

Chord Reka Putri - Mantan Djancuk (Versi Akustik) Kunci Gitar Dasar dan Lirik

422 views
Capo di fret 2

(Intro) C  Am  F G C
        C  Am  F G C
        C  Am  F G C
        C  Am  F G C

C
 Jarenen kowe iseh tresno ning aku
Am                                  F
 Jarene kowe iseh kelingan ning awakku
            G                      C  Bb
Kowe inbox.. talking talking karo aku..

C                                 Am
 Wes suwe ora ketemu jare kowe rindu
                                        F
Wes suwe ra nyawang kowe kudadi melu rindu
            G                     C
Gawe pikir.. piker ke sing dudu dudu

C-Bb-Am                           Em
Wouu..wo.. namun lihat apa yang terjadi
                   Dm
Ternyata semua itu palsu
                           G
Janjine pengen ketemu karo aku
                              G
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
C                      Am
Sayang jare kowe masih sayang
                   F   G          C
Jare kowe ngroso kelangan.. ning aku..
C                          Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     F
Kowe lungo karo wong liyo..
G         C
 Pancen kowe tego..

C
 Asemk!! tenan atiku di nggo dolanan
Am                                     F
 Tresnoku sing masih utuh kowe gawe runtuh
               G                      C   Bb
Djancuk tenan.. kowe mantan djancuk tenan..

C                                      Am
 Yo wes ben aku terimo senajan ajur atiku
                                 F
Yo wes ben aku saiki cukup tau wae
                    G                   C
Pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

C-Bb-Am                              Em
Wouu..wo.. dan lihat apa yang tlah terjadi
                   Dm
Ternyata semua itu palsu
                            G
Janjine kepengen balen karo aku
                              G
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
C                        Am
Sayang jarene kowe masih sayang
                  F   G          C
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
C                          Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     F
Kowe lungo karo wong liyo..
G         C
 pancen kowe tego..

C                        Am
Sayang jarene kowe masih sayang
                  F   G          C
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
C                          Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     F
Kowe lungo karo wong liyo..
G         C
 pancen kowe tego

(Ending) C  Am  F G C
         C  Am  F G C





(Intro) D  Bm  G A D
        D  Bm  G A D
        D  Bm  G A D
        D  Bm  G A D

D
 Jarenen kowe iseh tresno ning aku
Bm                                  G
 Jarene kowe iseh kelingan ning awakku
            A                      D  Bm
Kowe inbox.. talking talking karo aku..

D                                 Bm
 Wes suwe ora ketemu jare kowe rindu
                                        G
Wes suwe ra nyawang kowe kudadi melu rindu
            A                     D
Gawe pikir.. piker ke sing dudu dudu

D-A-Bm                           Dm
Wouuwo.. namun lihat apa yang terjadi
             Dm-Fm-Em
Ternyata semua itu palsu
                           A
Janjine pengen ketemu karo aku
                              A
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
D                      Bm
Sayang jare kowe masih sayang
                   G   A          D
Jare kowe ngroso kelangan.. ning aku..
D                          Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     G
Kowe lungo karo wong liyo..
A         D
 Pancen kowe tego..

D
 Asemk!! tenan atiku di nggo dolanan
Bm                                     G
 Tresnoku sing masih utuh kowe gawe runtuh
               A                      D   Bm
Djancuk tenan.. kowe mantan djancuk tenan..

D                                      Bm
 Yo wes ben aku terimo senajan ajur atiku
                                 G
Yo wes ben aku saiki cukup tau wae
                    A                   D
Pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

D-A-Bm                              Dm
Wouuwo.. dan lihat apa yang tlah terjadi
             Dm-Fm-Em
Ternyata semua itu palsu
                            A
Janjine kepengen balen karo aku
                              A
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
D                        Bm
Sayang jarene kowe masih sayang
                  G   A          D
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
D                          Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     G
Kowe lungo karo wong liyo..
A         D
 pancen kowe tego..

D                        Bm
Sayang jarene kowe masih sayang
                  G   A          D
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
D                          Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     G
Kowe lungo karo wong liyo..
A         D
 pancen kowe tego

(Ending) D  Bm  G A D
         D  Bm  G A D

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Reka Putri mudah, kunci gitar Reka Putri, chord lagu Reka Putri - Mantan Djancuk (Versi Akustik), chord dasar Reka Putri - Mantan Djancuk (Versi Akustik), chordtela Reka Putri - Mantan Djancuk (Versi Akustik), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Reka Putri - Mantan Djancuk (Versi Akustik), download lagu Reka Putri - Mantan Djancuk (Versi Akustik) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Reka Putri di youtube: https://youtube.com/watch?v=qT3GuSF7hg0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Reka Putri

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari