menu Request
×

Kunci Gitar Pitakustik - Ora Peduli Chord Dasar dan Lirik Lengkap

88 views
 Capo ♪ fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

C     G         Am   G
 ati iki rasane loro..
F        G             C
 yen kelingan kowe ngliyo..
F         G           Em
 gandheng karo wong liyo..
       A          Dm
ninggalke gedhene tresno..
    G           C
aku sing keloro-loro..

Int. F G

C      G        Am  G
 tak kuatne ati iki..
F       G               C
 roso perih sing mbok wenehi..
F    G            Em
 aku wis ikhlas wae..
    A         Dm
ora sah tak pikirke..
      G        C
wis dalane aku lan koe..

Am      G          F
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Dm     F             G
 elingono Gusti sing paring jawabe..

Reff :
  F       G        Em      Am
 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Dm    G          C
 ora.. tak gawe susah..
  F       G         Em        Am
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Dm         G       C
 pokoke los wae.. aku.. ra peduli..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em A
        Dm G C G

C      G        Am  G
 tak kuatne ati iki..
F       G               C
 roso perih sing mbok wenehi..
F    G            Em
 aku wis ikhlas wae..
    A         Dm
ora sah tak pikirke..
      G        C
wis dalane aku lan koe..

Am      G          F
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Dm     F             G
 elingono Gusti sing paring jawabe..

Reff :
  F       G        Em      Am
 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Dm    G          C
 ora.. tak gawe susah..
  F       G         Em        Am
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Dm         G       C
 pokoke los wae.. aku.. ra peduli..

 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Dm    G          C
 ora.. tak gawe susah..
  F       G         Em        Am
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Dm        G        C
 pokoke los wae.. aku ra peduli..
        Dm        G       C
 pokoke los wae.. aku ra peduli..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

D     A         Bm   A
 ati iki rasane loro..
G        A             D
 yen kelingan kowe ngliyo..
G         A           F#m
 gandheng karo wong liyo..
       B          Em
ninggalke gedhene tresno..
    A           D
aku sing keloro-loro..

Int. G A

D      A        Bm  A
 tak kuatne ati iki..
G       A               D
 roso perih sing mbok wenehi..
G    A            F#m
 aku wis ikhlas wae..
    B         Em
ora sah tak pikirke..
      A        D
wis dalane aku lan koe..

Bm      A          G
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Em     G             A
 elingono Gusti sing paring jawabe..

Reff :
  G       A        F#m     Bm
 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Em    A          D
 ora.. tak gawe susah..
  G       A         F#m       Bm
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Em         A       D
 pokoke los wae.. aku.. ra peduli..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m B
        Em A D A

D      A        Bm  A
 tak kuatne ati iki..
G       A               D
 roso perih sing mbok wenehi..
G    A            F#m
 aku wis ikhlas wae..
    B         Em
ora sah tak pikirke..
      A        D
wis dalane aku lan koe..

Bm      A          G
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Em     G             A
 elingono Gusti sing paring jawabe..

Reff :
  G       A        F#m     Bm
 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Em    A          D
 ora.. tak gawe susah..
  G       A         F#m       Bm
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Em         A       D
 pokoke los wae.. aku.. ra peduli..

 aku.. tanpo koe.. ora masalah..
 Em    A          D
 ora.. tak gawe susah..
  G       A         F#m       Bm
 aku.. tanpo koe.. ora mikir ati..
        Em        A        D
 pokoke los wae.. aku ra peduli..
        Em        A       D
 pokoke los wae.. aku ra peduli..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pitakustik mudah, kunci gitar Pitakustik, chord lagu Pitakustik - Ora Peduli, chord dasar Pitakustik - Ora Peduli, chordtela Pitakustik - Ora Peduli, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pitakustik - Ora Peduli, download lagu Pitakustik - Ora Peduli mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pitakustik di youtube: https://youtube.com/watch?v=ReCgjbcpBIQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pitakustik

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari