menu Request
×

Kunci Gitar Pitakustik - Cerito Atiku Chord Dasar dan Lirik Lengkap

100 views
 Intro : C G Am Em
        F C Dm G C

C          G        Am       Em
dek kowe biyen.. janji karo aku
      F          G            C 
nglakoni tresno iki sakpedote nyawamu..
  F          G    Em          Am
nanging saikine.. kok koyo ngene
  F  G      C    G
kowe karo liyane..

  C          G     Am         Em
sepurane kangmas.. aku ninggalke
F            G        C
jujur saktenane atiku nggo kowe..
  F          G     Em          Am
nanging ora iso.. urip koyo ngene
  F      G       C
sepurane milih liyane..

 F               G
opo kowe ora ngerti
  Em           A
nibo nangi tak lakoni
  Dm          F         G
kabeh janjimu mung ngapusi..

Reff :
      F          G       Em
 neng ngendi wae kowe saiki
 Am      F    G       C
 ora ngerti.. rasaku iki..
           F         G          Em
 cukup semene.. nggonmu merjuangke
 Am       F       G         C
 tresnaku iki wis ra kanggo kowe..

   F             G
 tulung rungokno aku
 Em         A
 iki cerito atiku
   F       G         C
 kahananku medot tresnamu..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C G

C          G        Am       Em
dek kowe biyen.. janji karo aku
      F          G            C 
nglakoni tresno iki sakpedote nyawamu..
  F          G    Em          Am
nanging saikine.. kok koyo ngene
  F  G      C    G
kowe karo liyane..

  C          G     Am         Em
sepurane kangmas.. aku ninggalke
F            G        C
jujur saktenane atiku nggo kowe..
  F          G     Em          Am
nanging ora iso.. urip koyo ngene
  F      G       C
sepurane milih liyane..

 F               G
opo kowe ora ngerti
  Em           A
nibo nangi tak lakoni
  Dm          F         G
kabeh janjimu mung ngapusi..

Reff :
      F          G       Em
 neng ngendi wae kowe saiki
 Am      F    G       C
 ora ngerti.. rasaku iki..
           F         G          Em
 cukup semene.. nggonmu merjuangke
 Am       F       G         C
 tresnaku iki wis ra kanggo kowe..

   F             G
 tulung rungokno aku
 Em         A
 iki cerito atiku
   F       G         C
 kahananku medot tresnamu..

      F          G       Em
 neng ngendi wae kowe saiki
 Am      F  G       C
 ora ngerti rasaku iki
           F       G          Em
 cukup semene nggonmu merjuangke
 Am       F       G         C
 tresnaku iki wis ra kanggo kowe..

   F             G
 tulung rungokno aku
 Em         A
 iki cerito atiku
   F       G         C
 kahananku medot tresnamu..
   F            G               C
 kahananku.. wo o.. medot tresnamu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pitakustik mudah, kunci gitar Pitakustik, chord lagu Pitakustik - Cerito Atiku, chord dasar Pitakustik - Cerito Atiku, chordtela Pitakustik - Cerito Atiku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pitakustik - Cerito Atiku, download lagu Pitakustik - Cerito Atiku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pitakustik di youtube: https://youtube.com/watch?v=SwrkqN4KpvE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pitakustik

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari