menu Request
×

Om Wawes - Yen Wis MP3 dan Lirik Lagu

120 views

Berikut adalah lirik lagu Om Wawes - Yen Wis dari Om Wawes. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

yen wis titi wancine
aku bakal ninggalke kowe
wis tak pikir seko relung atiku
sing paling jeru

kudu nentokke keputusan
paling abot ning uripku
pilih lanjut opo cukup s~m~ne
aku karo kowe

susah seneng tak lakoni
kowe ngleremke ati
saben wengi kegowo mimpi

ra nyadar koyo ngene
kangenku karo kowe
mung ngene akhire

tak culno isi atiku kanggo kowe
sing raiso tergantekke ro wong liyo
percoyo suci tresnomu kanggoku
bakal tak simpen ning ati tekan sakmatiku

opo wong tuwomu ra mikir sing tak rasakke
loroku wis cukup koyo ngene, mung disepelekke

susah seneng tak lakoni, kowe ngleremke ati
saben wengi kegowo mimpi
ra nyadar koyo ngene kangenku karo kowe
mung ngene akhire

tak culno isi atiku kanggo kowe
sing raiso tergantekke ro wong liyo
percoyo suci tresnomu kanggoku
bakal tak simpen ning ati tekan sakmatiku, tekan sakmatiku

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Om Wawes mudah, kunci gitar Om Wawes, chord lagu Om Wawes - Yen Wis, chord dasar Om Wawes - Yen Wis, chordtela Om Wawes - Yen Wis, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Om Wawes - Yen Wis, download lagu Om Wawes - Yen Wis mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Om Wawes di youtube: https://youtube.com/watch?v=kNf7KosRuNw

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Om Wawes

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari