menu Request
×

Nella Kharisma - Undangan Rabi MP3 dan Lirik Lagu

108 views

Berikut adalah lirik lagu Nella Kharisma - Undangan Rabi dari Nella Kharisma. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikane nrimo layangmu
kaget tak woco undangan rabimu
ngene carane medhot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medhot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

saktenane batinku keloro-loro
nyaw-ng fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medhot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikane nrimo layangmu
kaget tak woco undangan rabimu
ngene carane medhot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medhot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

saktenane batinku keloro-loro
nyaw-ng fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medhot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

loro rasane moco undangan rabimu
amung s-m-ne iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Undangan Rabi, chord dasar Nella Kharisma - Undangan Rabi, chordtela Nella Kharisma - Undangan Rabi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Undangan Rabi, download lagu Nella Kharisma - Undangan Rabi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=8oWwbPMkALI

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari