menu Request
×

Nella Kharisma - Soge Kenangan MP3 dan Lirik Lagu

59 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

kelingan tekan seprene
nalikane gegandengan wayah sore
pasuryanmu kang kesorot srengenge
ndek biyen ono dek pantai soge

prasetyamu kang tansah tak ugemi
tak simpen jero ono ing ati
bakal urip bebarengan tekan pati
sesandingan geguritan nyawiji

soge panggonanmu dadi saksi
marang loro tresnaku iki
slirane sing biyen setyo ing janji
saiki ra biso tak duweni

soge ngertio kekarepanku
saiki aku mung pengen ketemu
nadyan sedelo wis marem atiku
biso gawe tombone kangenku

prasetyamu kang tansah tak ugemi
tak simpen jero ono ing ati
bakal urip bebarengan tekan pati
sesandingan geguritan nyawiji

soge panggonanmu dadi saksi
marang loro tresnaku iki
slirane sing biyen setyo ing janji
saiki ra biso tak duweni

soge ngertio kekarepanku
saiki aku mung pengen ketemu
nadyan sedelo wis marem atiku
biso gawe tombone kangenku, biso gawe tombone kangenku

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Soge Kenangan, chord dasar Nella Kharisma - Soge Kenangan, chordtela Nella Kharisma - Soge Kenangan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Soge Kenangan, download lagu Nella Kharisma - Soge Kenangan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=VMue6kCcyv4

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari