menu Request
×

Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian Feat Rph MP3 dan Lirik Lagu

70 views

Berikut adalah lirik lagu Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian Feat Rph dari Nella Kharisma. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian

aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
saben dino ngelarani atiku
kurang kepiye anggonku sing nresnani
nanging sing tak tompo loro ati

opo coba salahku nganti keloro-loro
opo pancen wis ono sing liyo
opo kowe ra kelingan jaman lagi dadian
susah seneng sing penting barengan

sabar sabar kudu piye kabeh wes tak lakoni
kowe isih podo wae, koyo ra nduwe ati
sabar kudu sabar, jare iki ujian
nanging nganti kapan, aku wes ora tahan

tresnoku wes tenanan, malah mbok nggo dolanan
opo ra kelingan jaman lagi pendekatan
omonganmu jan lunyu, gemlinting koyo banyu
gawe luluh atiku sing terbuai rayuanmu

saiki leda lede lali karo janjine
lambemu mencla mencle ora keno dijagakke
aku kurang kepiye, kurang sabar apane
sak karepmu dewe

mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian

aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
saben dino ngelarani atiku

isuk awan bengi ra tau sobo omah
bali seminggu pisan, malah nggowo masalah
jarene pamite kerjo golek upo
jebule baline nggowo wedokan liyo

opo coba salahku nganti keloro-loro
opo pancen wis ono sing liyo

dulu cinta-cintaan, juga kangen-kangenan
sekarang kau berubah setelah kenal dia
jarene janjine sehidup semati
nyatane saiki kau ingkari janji

sabar sabar model piye kabeh wes tak lakoni
kowe isih podo wae, koyo ra nduwe ati
sabar kudu sabar, jare iki ujian
nanging nganti kapan, aku wes ora tahan

sabar sabar model piye kabeh wes tak lakoni
kowe isih podo wae, koyo ra nduwe ati
sabar kudu sabar, jare iki ujian
nanging nganti kapan, aku wes ora tahan

mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian
mohon bersabar ini ujian

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian Feat Rph, chord dasar Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian Feat Rph, chordtela Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian Feat Rph, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian Feat Rph, download lagu Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian Feat Rph mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=5t17uxEdvdQ

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari