menu Request
×

Nella Kharisma - Nasib 1 MP3 dan Lirik Lagu

68 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

petang taun aku ngamen turut ratan
tak rew-ngi nganti koyo wong edan
panyuwunku marang gusti kang kuwoso
mugi uripku tambah mulyo

tak lakoni nganti roso ikhlas batin
nadyan manganku mung sego kucing
nyambut gawe rekoso nganti ora eling
tak belani nganti ra nduwe isin

wayah bengi kulo kang tansah memuji
nyuwun berkah saking ilahirobbi
mugo kabeh tansah pinaringan rizki
biso kabul lan ugo mbarokahi

konco-konco kabeh ayo podo dungo
ojo gelo yen durung dikabulno
yen durung wancine pancen urip soro
semangat lak tetep makaryo

semangat lan makaryo
semangat lan makaryo

petang taun aku ngamen turut ratan
tak rew-ngi nganti koyo wong edan
panyuwunku marang gusti kang kuwoso
mugi uripku tambah mulyo

tak lakoni nganti roso ikhlas batin
nadyan manganku mung sego kucing
nyambut gawe rekoso nganti ora eling
tak belani nganti ra nduwe isin

wayah bengi kulo kang tansah memuji
nyuwun berkah saking ilahirobbi
mugo kabeh tansah pinaringan rizki
biso kabul lan ugo mbarokahi

konco-konco kabeh ayo podo dungo
ojo gelo yen durung dikabulno
yen durung wancine pancen urip soro
semangat lak tetep makaryo

semangat lan makaryo, semangat lan makaryo
semangat lan makaryo, semangat lan makaryo

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Nasib 1, chord dasar Nella Kharisma - Nasib 1, chordtela Nella Kharisma - Nasib 1, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Nasib 1, download lagu Nella Kharisma - Nasib 1 mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=sTLfV1Dmur0

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari