menu Request
×

Kunci Gitar Nella Kharisma - Loro Kangen Chord Dasar dan Lirik Lengkap

73 views
 Capo di fret 4

Intro : F..C..G..C..C7
        F..C..G..C..

C
Durung mari kangenku
            F
rung garing iki eluhku
 G                         C
eluh kangen sing manggon pipiku
C              C7        F
kowe kowe kowe wes pamit aku
        C     G          C
pamitan lungo ninggalke awakku..

*)
C
Ora aku ra lilo
       F
yen saiki kowe lungo
  G                         C
lungo lungo lungo ninggalke deso
C                  F
aku aku aku iki bojomu
       C       G      C
loro kangen tambanono aku..

Reff :
 F
 Kepingin aku sing kepingin
        C                        G
 tansah semanding wong loro ku kepingin
 F
 kepengen aku sing kepingin
     C                         G
 kepengen turu aku ning pangkonmu
         F
 lemah nelo lan garing
         C
 dadi subur siramono
      F
 loro kangen lan rindu
       C
 iki tulung tambanono
         G
 penjalukku kowe ojo
                  C
 ninggal aku kowe lungo..

Musik : F..C..G..C..
        F..C..G..C..

*)
C
Ora aku ra lilo
       F
yen saiki kowe lungo
  G                         C
lungo lungo lungo ninggalke deso
C                  F
aku aku aku iki bojomu
       C       G      C
loro kangen tambanono aku..

Reff :
 F
 Kepingin aku sing kepingin
        C                        G
 tansah semanding wong loro ku kepingin
 F
 kepengen aku sing kepingin
     C                         G
 kepengen turu aku ning pangkonmu
         F
 lemah nelo lan garing
         C
 dadi subur siramono
      F
 loro kangen lan rindu
       C
 iki tulung tambanono
         G
 penjalukku kowe ojo
                  C     A
 ninggal aku kowe lungo..

(Overtune)
 G
 kepingin aku sing kepingin
        D                        A
 tansah semanding wong loro ku kepingin
 G
 kepeingen aku sing kepingin
     D                         A
 kepengen aku turu ning pangkonmu
         G
 lemah nelo lan garing
         D
 dadi subur siramono
      G
 loro kangen lan rindu
       D
 iki tulung tambanono
         A
 penjalukku kowe ojo
                  D
 ninggal aku kowe lungo..
         A
 penjalukku kowe ojo
                  D 
 ninggal aku kowe lungo..
 G   A    D
 ..kowe lungo..
Nella Kharisma - Loro KangenVersi Jawa dari lagu batakIse Ma Mangapus Ilukkon - Bulan Panjaitan
[[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : A..E..B..E..E7 A..E..B..E.. E Durung mari kangenku A rung garing iki eluhku B E eluh kangen sing manggon pipiku E E7 A kowe kowe kowe wes pamit aku E B E pamitan lungo ninggalke awakku.. *) E Ora aku ra lilo A yen saiki kowe lungo B E lungo lungo lungo ninggalke deso E A aku aku aku iki bojomu E B E loro kangen tambanono aku.. Reff : A Kepingin aku sing kepingin E B tansah semanding wong loro ku kepingin A kepengen aku sing kepingin E B kepengen turu aku ning pangkonmu A lemah nelo lan garing E dadi subur siramono A loro kangen lan rindu E iki tulung tambanono B penjalukku kowe ojo E ninggal aku kowe lungo.. Musik : A..E..B..E.. A..E..B..E.. *) E Ora aku ra lilo A yen saiki kowe lungo B E lungo lungo lungo ninggalke deso E A aku aku aku iki bojomu E B E loro kangen tambanono aku.. Reff : A Kepingin aku sing kepingin E B tansah semanding wong loro ku kepingin A kepengen aku sing kepingin E B kepengen turu aku ning pangkonmu A lemah nelo lan garing E dadi subur siramono A loro kangen lan rindu E iki tulung tambanono B penjalukku kowe ojo E C# ninggal aku kowe lungo.. (Overtune) B kepingin aku sing kepingin F# C# tansah semanding wong loro ku kepingin B kepeingen aku sing kepingin F# C# kepengen aku turu ning pangkonmu B lemah nelo lan garing F# dadi subur siramono B loro kangen lan rindu F# iki tulung tambanono C# penjalukku kowe ojo F# ninggal aku kowe lungo.. C# penjalukku kowe ojo F# ninggal aku kowe lungo.. B C# F# ..kowe lungo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Loro Kangen, chord dasar Nella Kharisma - Loro Kangen, chordtela Nella Kharisma - Loro Kangen, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Loro Kangen, download lagu Nella Kharisma - Loro Kangen mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=J-OpAdg-hLs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari