menu Request
×

Nella Kharisma - Kakean Mikir MP3 dan Lirik Lagu

79 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

abot tak songgo suwene bebarengan
nyambung tali tresno tansah rasane ngambang
mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
mengko yen tresno ngabar cintaku engkau buang

jare yen tresno tenan ning penghulu ngomong sayang
tresno ra mung semayan mung kakehan alesan
ndang nyebar undangan gawe konco sanak kandhang
ojo banter janji koyo mercon bantingan

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

abot tak songgo suwene bebarengan
nyambung tali tresno tansah rasane ngambang
mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
mengko yen tresno ngabar cintaku engkau buang

jare yen tresno tenan ning penghulu ngomong sayang
tresno ra mung semayan mung kakehan alesan
ndang nyebar undangan gawe konco sanak kandhang
ojo banter janji koyo mercon bantingan

yen pancen kowe tresno aku, tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu, koncoan wae tiwas mburi getun
yen pancen kowe tresno aku, buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan, diramekno konco dangdutan

yen pancen kowe tresno aku, tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu, koncoan wae tiwas mburi getun
yen pancen kowe tresno aku, buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan, diramekno konco dangdutan

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Kakean Mikir, chord dasar Nella Kharisma - Kakean Mikir, chordtela Nella Kharisma - Kakean Mikir, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Kakean Mikir, download lagu Nella Kharisma - Kakean Mikir mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=gh3zxBqK4nw

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari