menu Request
×

Nella Kharisma - Juragan Edan MP3 dan Lirik Lagu

70 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

tetep ajeg tekadku
senajan sliramu babu
ora nyurutku tresnaku

ojo sampek atimu
ngeroso minder karo aku
ra ono juragan babu

nuwun sewu juraganku
kulo mung atase babu
njenengan ampun kesusu

taseh katang tiang setri
kang luweh pantes ndampingi
sanes kados kulo niki

uwes to sayangku mantepku yo mung awakmu
ra ono sak dunyo sing padhang koyo awakmu
lugu santun sopan yo tur ayu
ora urus pokok kowe panggah tekku

nduwe juragan edan, repot ra ketulungan
yen pun ikhlas tenanan, kulo mung manut juragan
lilo atimu lilo, ojo mergo kepekso
tulus niatku tresno, saiki yo wis ketompo

tetep ajeg tekadku, senajan sliramu babu
ora nyurutku tresnaku
ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku
ra ono juragan babu

nuwun sewu juraganku, kulo mung atase babu
njenengan ampun kesusu
taseh katang tiang setri, kang luweh pantes ndampingi
sanes kados kulo niki

uwes to sayangku mantepku yo mung awakmu
ra ono sak dunyo sing padhang koyo awakmu
lugu santun sopan yo tur ayu
ora urus pokok kowe panggah tekku

nduwe juragan edan, repot ra ketulungan
yen pun ikhlas tenanan, kulo mung manut juragan
lilo atimu lilo, ojo mergo kepekso
tulus niatku tresno, saiki yo wis ketompo

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Juragan Edan, chord dasar Nella Kharisma - Juragan Edan, chordtela Nella Kharisma - Juragan Edan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nella Kharisma - Juragan Edan, download lagu Nella Kharisma - Juragan Edan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=5pTS2LdTp_k

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari