menu Request
×

Kunci Gitar NDX AKA - Konco Musiman Chord Dasar dan Lirik Lengkap

87 views
 Intro : C F G Em Am A
        Dm G C

C                 F
 pas jaman kowe susah
                G
aku ning sandingmu
                  Em
pas jaman kowe mulyo
             Am
kowe malah lungo
    A       Dm
opo iki rasane
               G
aku salah kekancan
                C
nduwe konco musiman..

C
 susah seneng tak kancani
                   F
tibo tangi tak tulungi
mbiyen takone posisi
                    G
saiki kowe ning ngendi
dumeh sugih terus lungo
                   C
lali karo konco konco
aku ono pas rekoso
                      Am
kowe lungo pas wis mulyo
rokok entek yo cupitan
                        Dm
madang angkring yo kembulan
pendak dino ngalor ngidul
                    G
bingung golekke utangan
saiki uripmu penak
                  C
lali karo konco cerak
lagi sugih anyaran
                    (Am)
polahmu uwis macak sengak..

Am            G
ning ngarep macak apik
F            C     C-G/B
ning mburi koyo kirek
Am         G
ra miker sedulure
F                 E
ra miker.. kekancane.. e e..

Reff :
 C                 F
  pas jaman kowe susah
                 G
 aku ning sandingmu
                   C
 pas jaman kowe mulyo
              Am
 kowe malah lungo
             Dm
 opo iki rasane
                G
 aku salah kekancan
                 C
 nduwe konco musiman..

C
 saiki kowe lungani
                F
rugi aku le nulungi
rugi aku le ngancani
                 G
balesanmu koyo tai
ibarate kowe kere
                    C
saiki wis munggah bale
konco susah perjuangane
             Am
saiki dilalekke
kelingan ra pas atimu
                Dm
dilarani dadi cidro
kowe sambat ro sopo
                      G
nek udu karo konco-konco
wis pedhot tekan semene
                C
kekancane sedulure
aku ora butuh konco
                (Am)
model asu koyo kowe..

Am            G
ning ngarep macak apik
F            C     C-G/B
ning mburi koyo kirek
Am         G
ra mikir sedulure
F                 E
ra mikir.. kekancane.. e e..

Reff :
 C                 F
  pas jaman kowe susah
                 G
 aku ning sandingmu
                   C
 pas jaman kowe mulyo
              Am
 kowe malah lungo
             Dm
 opo iki rasane
                G
 aku salah kekancan
                 C
 nduwe konco musiman..

 C                 F
  pas jaman kowe susah
                 G
 aku ning sandingmu
                   C
 pas jaman kowe mulyo
              Am
 kowe malah lungo
             Dm
 opo iki rasane
                G
 aku salah kekancan
                 C
 nduwe konco musiman..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A D E C#m F#m F#
        Bm E A

A                 D
 pas jaman kowe susah
                E
aku ning sandingmu
                  C#m
pas jaman kowe mulyo
             F#m
kowe malah lungo
    F#      Bm
opo iki rasane
               E
aku salah kekancan
                A
nduwe konco musiman..

A
 susah seneng tak kancani
                   D
tibo tangi tak tulungi
mbiyen takone posisi
                    E
saiki kowe ning ngendi
dumeh sugih terus lungo
                   A
lali karo konco konco
aku ono pas rekoso
                      F#m
kowe lungo pas wis mulyo
rokok entek yo cupitan
                        Bm
madang angkring yo kembulan
pendak dino ngalor ngidul
                    E
bingung golekke utangan
saiki uripmu penak
                  A
lali karo konco cerak
lagi sugih anyaran
                     F#m
polahmu uwis macak sengak..

F#m           E
ning ngarep macak apik
D            A     A-E/G#
ning mburi koyo kirek
F#m        E
ra miker sedulure
D                 C#
ra miker.. kekancane.. e e..

Reff :
 A                 D
  pas jaman kowe susah
                 E
 aku ning sandingmu
                   A
 pas jaman kowe mulyo
              F#m
 kowe malah lungo
             Bm
 opo iki rasane
                E
 aku salah kekancan
                 A
 nduwe konco musiman..

A
 saiki kowe lungani
                D
rugi aku le nulungi
rugi aku le ngancani
                 E
balesanmu koyo tai
ibarate kowe kere
                    A
saiki wis munggah bale
konco susah perjuangane
             F#m
saiki dilalekke
kelingan ra pas atimu
                Bm
dilarani dadi cidro 
kowe sambat ro sopo
                      E
nek udu karo konco-konco
wis pedhot tekan semene
                A
kekancane sedulure
aku ora butuh konco
                 F#m
model asu koyo kowe..

F#m           E
ning ngarep macak apik
D            A     A-E/G#
ning mburi koyo kirek
F#m        E
ra mikir sedulure
D                 C#
ra mikir.. kekancane.. e e..

Reff :
 A                 D
  pas jaman kowe susah
                 E
 aku ning sandingmu
                   A
 pas jaman kowe mulyo
              F#m
 kowe malah lungo
             Bm
 opo iki rasane
                E
 aku salah kekancan
                 A
 nduwe konco musiman..

 A                 D
  pas jaman kowe susah
                 E
 aku ning sandingmu
                   A
 pas jaman kowe mulyo
              F#m
 kowe malah lungo
             Bm
 opo iki rasane
                E
 aku salah kekancan
                 A
 nduwe konco musiman..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX AKA - Konco Musiman, chord dasar NDX AKA - Konco Musiman, chordtela NDX AKA - Konco Musiman, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX AKA - Konco Musiman, download lagu NDX AKA - Konco Musiman mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=Bkgoqb7Hd5o

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari