menu Request
×

Kunci Gitar NDX A.K.A - Apa Kabar Mantan Chord Dasar dan Lirik Lengkap

118 views
 Capo di fret 5

Intro : C F G C
        Am Dm F G..

Reff :
       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..

        C                     F
hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku
         G                    C
kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
      Am                Dm
mbien bubare mergo koe ono sing liyane
          F
waton minggat ninggal lungo
         G
aku sing ono neng kene

     C                  F
tangise ati iki mergo koe sing njalari
       G                       C
bahagiaku hancur ketika tresno iki di bagi
    Am
cerita cinta sing tak bangun
    Dm
nganti tibo tangi
        F                   G
terimakasih luka ini sekian ku pamit pergi

Reff :
       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..

   C                    F
raiso di baleni getun kui tibo mburi
       G                      C
koe mbien ra kelingan po pas aku mbok larani
   Am                    Dm
saiki koe ngemis njaluk aku akon bali
      F                G
yo sorry sepurane ati iki wis ra sudi

   C                  F
saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
      G                        C
opo meneh ora mungkin nganti koe tak tangisi
     Am                  Dm
sementara tak ngene wae aku dewe wani
      F
matur sembah nuwun sanget
       G          C 
sampun nate nglarani..

          C                   F
(mas kang mas sing sepurane tenan..)
          G                  C
(mbiyen tau nggawe atimu kelaran..)
       Am                   Dm
(tak kiro dek'e iki luwih sayang..)
         F                    G
(jebul akhire tresnoku nggo dolanan..)

       C                      F
(po ra kroso sampean tak kangeni..)
          G                   C
(pengen dadi siji kabeh dibaleni..)
        Am               Dm
(tulong ngertio isi ati iki..)
          F                   G
(sumpah matiku ra bakal tak larani..)

Reff :
       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..

       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F Bb C F
        Dm Gm Bb C..

Reff :
       F                       Bb
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Gm                      C
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Am                 Dm
 susah seneng janjine bebarengan..
          Bb                   C
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       F                  Bb
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Gm                     C
 masalah percintaan tak piker keri..
       Am                  Dm
 masalalu ra perlu tak baleni..
        Bb                    C
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     F
 la..li..

        F                     Bb
hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku
         C                    F
kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
      Dm                Gm
mbien bubare mergo koe ono sing liyane
          Bb
waton minggat ninggal lungo
         C
aku sing ono neng kene

     F                  Bb
tangise ati iki mergo koe sing njalari
       C                       F
bahagiaku hancur ketika tresno iki di bagi
    Dm
cerita cinta sing tak bangun
    Gm
nganti tibo tangi
        Bb                  C
terimakasih luka ini sekian ku pamit pergi

Reff :
       F                       Bb
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Gm                      C
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Am                 Dm
 susah seneng janjine bebarengan..
          Bb                   C
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       F                  Bb
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Gm                     C
 masalah percintaan tak piker keri..
       Am                  Dm
 masalalu ra perlu tak baleni..
        Bb                    C
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     F
 la..li..

   F                    Bb
raiso di baleni getun kui tibo mburi
       C                      F
koe mbien ra kelingan po pas aku mbok larani
   Dm                    Gm
saiki koe ngemis njaluk aku akon bali
      Bb               C
yo sorry sepurane ati iki wis ra sudi

   F                  Bb
saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
      C                        F
opo meneh ora mungkin nganti koe tak tangisi
     Dm                  Gm
sementara tak ngene wae aku dewe wani
      Bb
matur sembah nuwun sanget
       C         (F)
sampun nate nglarani..

          F                   Bb
(mas kang mas sing sepurane tenan..)
          C                  F
(mbiyen tau nggawe atimu kelaran..)
       Dm                   Gm
(tak kiro dek'e iki luwih sayang..)
         Bb                   C
(jebul akhire tresnoku nggo dolanan..)

       F                      Bb
(po ra kroso sampean tak kangeni..)
          C                   F
(pengen dadi siji kabeh dibaleni..)
        Dm               Gm
(tulong ngertio isi ati iki..)
          Bb                  C
(sumpah matiku ra bakal tak larani..)

Reff :
       F                       Bb
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Gm                      C
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Am                 Dm
 susah seneng janjine bebarengan..
          Bb                   C
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       F                  Bb
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Gm                     C
 masalah percintaan tak piker keri..
       Am                  Dm
 masalalu ra perlu tak baleni..
        Bb                    C
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     F
 la..li..

       F                       Bb
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Gm                      C
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Am                 Dm
 susah seneng janjine bebarengan..
          Bb                   C
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       F                  Bb
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Gm                     C
 masalah percintaan tak piker keri..
       Am                  Dm
 masalalu ra perlu tak baleni..
        Bb                    C
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     F
 la..li..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX A.K.A - Apa Kabar Mantan, chord dasar NDX A.K.A - Apa Kabar Mantan, chordtela NDX A.K.A - Apa Kabar Mantan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu NDX A.K.A - Apa Kabar Mantan, download lagu NDX A.K.A - Apa Kabar Mantan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=UU1hPQp4h_0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari