menu Request
×

Ndarboy Genk - Wong Sepele MP3 dan Lirik Lagu

161 views

Berikut adalah lirik lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele dari Ndarboy Genk. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

duh abote kahanane uripku
kudu nandang loro
dipandang sesiseh moto

yen takdire kudu dikuat-kuatke
aku mung wong sepele kudu kuat atine

kadang pingin ngeluh naliko kentekan eluh
kodrate manungso kui pancen bedo-bedo

dedel duwel ati nompo kasunyatan iki
kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki
jujur sedih uripku koyo mengkene
sugih waras durung tau tak rasakke
urip dewe tresno ra ono sing gape
kudu sabar mung dianggep wong sepele

mlaku we kadang kesandung
ora ono sing nulung
tangise ning ati ra iso tak bendung

yen takdire kudu dikuat-kuatke
aku mung wong sepele kudu kuat atine
kadang pingin ngeluh naliko kentekan eluh
kodrate manungso kui pancen bedo-bedo

dedel duwel ati nompo kasunyatan iki
kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki

jujur sedih urepku koyo mengkene
sugeh waras durong tau tak rasakke
urip dewe tresno ra ono sing mggape
kudu sabar mung dianggep wong sepele

mlaku we kadang kesandung ora ono sing nulung
tangise ning ati ra iso tak bendung

mlaku we kadang kesandung ora ono sing nulung
tangise ning ati ra iso tak bendung

aku pancen wong sepele nanging bakal tak buktekke
dadi uwong ojo seneng nyepelekke

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele, chord dasar Ndarboy Genk - Wong Sepele, chordtela Ndarboy Genk - Wong Sepele, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele, download lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=9u8MDiy7y9I

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari