menu Request
×

Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan MP3 dan Lirik Lagu

86 views

Berikut adalah lirik lagu Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan dari Ndarboy Genk. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

ora gampang aku ngelaleke
kadung akeh kenangane
dalan jembar sing tak lewati sepi
ora ono kowe sing ngancani

perempatan klodran aku nangis pinggir dalan
naliko kelingan koe ngajak bubaran
saiki kutoku wis kadung mewah
kowe tak jak balen tetep po wegah

uwis tak ubengi kota bantul iki
janjane koe lungo neng ngendi

loroku iki sing tak gowo neng pinggir segoro
angslup jeru neng parangkusumo
kangenku iki ra karuan, mubengi paseban
kabeh iki mung tinggal kenangan

kutoku wis mbangun deso, janjimu mbangun keluargo
nanging opo doyo setyoku wis muspro

uwis tak ubengi kota bantul iki
janjane koe lungo neng ngendi

loroku iki sing tak gowo neng pinggir segoro
angslup jeru neng parangkusumo
kangenku iki ra karuan, mubengi paseban
kabeh iki mung tinggal kenangan

kutoku wis mbangun deso, janjimu mbangun keluargo
nanging opo doyo setyoku wis muspro

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan, chord dasar Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan, chordtela Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan, download lagu Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=_Y_h4lgcXSE

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari