menu Request
×

Chord Nada Kentjana - Tjing Naon Ngarana Dasar Kunci Gitar Dasar dan Lirik

244 views
(Intro) D G D

                     G
Budak leutik bisa ngapung..
                    D
babaku ngapungna peuting..
                   A
ngalayang ka kalayangan..
                 Bm
maling anu amis amis..
                  G
sarupaning bungbuahan..
A                  D
 naon bae nu ka pangih

(Chorus)
                    G
Ari beurang ngagarantung..
                   D                 A
pinuh dina dahan kai.. disada kokoreakan
                      Bm
cing hempek kumaneh pikir..
                 G
nukitu naon ngarana ?
A                       D
 Lolong lamun teu ka pangih

(Interlude) G D A Bm G A D

(Chorus)
                    G
Ari beurang ngagarantung..
                   D                 A
pinuh dina dahan kai.. disada kokoreakan
                      Bm
cing hempek kumaneh pikir..
                 G
nukitu naon ngarana ?
A                       D   G D
 Lolong lamun teu ka pangih

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nada Kentjana mudah, kunci gitar Nada Kentjana, chord lagu Nada Kentjana - Tjing Naon Ngarana Dasar , chord dasar Nada Kentjana - Tjing Naon Ngarana Dasar , chordtela Nada Kentjana - Tjing Naon Ngarana Dasar , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nada Kentjana - Tjing Naon Ngarana Dasar , download lagu Nada Kentjana - Tjing Naon Ngarana Dasar mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nada Kentjana di youtube: https://youtube.com/watch?v=PBQRfdxRLeY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nada Kentjana

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari