menu Request
×

Kunci Gitar Migga Sadewa - Aku Kangmasmu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

203 views
(Intro) C  Dm  G  E Am

                  F
mbiyen aku wis kondo..
G                  C
 ojo gelem yen digawe loro..
Am                  Dm
 ngeyelmu dudu karepku
                       G
nresnani uwong sing kleru
                 Am
tibo ngene aku melu nesu..

Am               F
 bola bali dilarani..
G                  C
 tekan semene kowe ra ngerti..
Am                     Dm
 ngaboti tresno sing kae
                  G
ra ngerti atiku piye
                      C      Bb
dadi papan sambat mbendinane..

(Chorus)
F   G    Em       Am
kudune kowe iso sadar diri
      Dm
nyepakne ati..
              G
mung kanggo dilarani..
     F            C
aku iso.. luwih sayang
     F            Em
aku iso.. luwih paham
            Dm
nggawe ayem atimu..
               Em
nggawe seneng sliramu..
              Dm
nanging pengertianmu..
 G           C
aku mung kangmasmu..

(Int.) F Em Dm C Bb
       F Em Dm G

                 Dm
kowe ra mesakne aku..
G                          C
 sing ugo pengen nyanding sliramu..
Am                     Dm
 ngaboti tresno sing kae
                  G
ra ngerti atiku piye
                      C      Bb
dadi papan sambat mbendinane..

(Chorus)
F   G    Em       Am
kudune kowe iso sadar diri
      Dm
nyepakne ati..
              G
mung kanggo dilarani..
     F            Em
aku iso.. luwih sayang
     F            Em
aku iso.. luwih paham
            Dm
nggawe ayem atimu..
               Em
nggawe seneng sliramu..
              Dm
nanging pengertianmu..
 G           C
aku mung kangmasmu..

Bb   F            Em
aku iso.. luwih sayang
     F            Em
aku iso.. luwih paham
            Dm
nggawe ayem atimu..
               Em
nggawe seneng sliramu..
              Dm
nanging pengertianmu..
 G           C
aku mung kangmasmu..
              Dm
nanging pengertianmu..
 G           C
aku mung kangmasmu..
              Dm
nanging pengertianmu...
G             C
 aku mung kangmasmu..



+================

(Intro) G  Am  D  B Em

                  C
mbiyen aku wis kondo..
D                  G
 ojo gelem yen digawe loro..
Em                  Am
 ngeyelmu dudu karepku
                       D
nresnani uwong sing kleru
                 Em
tibo ngene aku melu nesu..

Em               C
 bola bali dilarani..
D                  G
 tekan semene kowe ra ngerti..
Em                     Am
 ngaboti tresno sing kae
                  D
ra ngerti atiku piye
                      G      Am
dadi papan sambat mbendinane..

(Chorus)
C   D    Bm       Em
kudune kowe iso sadar diri
      Am
nyepakne ati..
              D
mung kanggo dilarani..
     C            G
aku iso.. luwih sayang
     C            Bm
aku iso.. luwih paham
            Am
nggawe ayem atimu..
               Bm
nggawe seneng sliramu..
              Am
nanging pengertianmu..
 D           G
aku mung kangmasmu..

(Int.) C Bm Am G Am
       C Bm Am D

                 Am
kowe ra mesakne aku..
D                          G
 sing ugo pengen nyanding sliramu..
Em                     Am
 ngaboti tresno sing kae
                  D
ra ngerti atiku piye
                      G      Am
dadi papan sambat mbendinane..

(Chorus)
C   D    Bm       Em
kudune kowe iso sadar diri
      Am
nyepakne ati..
              D
mung kanggo dilarani..
     C            Bm
aku iso.. luwih sayang
     C            Bm
aku iso.. luwih paham
            Am
nggawe ayem atimu..
               Bm
nggawe seneng sliramu..
              Am
nanging pengertianmu..
 D           G
aku mung kangmasmu..

Am   C            Bm
aku iso.. luwih sayang
     C            Bm
aku iso.. luwih paham
            Am
nggawe ayem atimu..
               Bm
nggawe seneng sliramu..
              Am
nanging pengertianmu..
 D           G
aku mung kangmasmu..
              Am
nanging pengertianmu..
 D           G
aku mung kangmasmu..
              Am
nanging pengertianmu...
D             G
 aku mung kangmasmu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Migga Sadewa mudah, kunci gitar Migga Sadewa, chord lagu Migga Sadewa - Aku Kangmasmu, chord dasar Migga Sadewa - Aku Kangmasmu, chordtela Migga Sadewa - Aku Kangmasmu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Migga Sadewa - Aku Kangmasmu, download lagu Migga Sadewa - Aku Kangmasmu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Migga Sadewa di youtube: https://youtube.com/watch?v=zawef-LCiaw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Migga Sadewa

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari