menu Request
×

Mala Agatha - Langgeng Sesandingan MP3 dan Lirik Lagu

223 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

ra ono wong lio neng njero atiku
mergo tresnoku wes dadi duwekmu
merho seng kuoso paring kasunyatan
tresnaku tresnomu langgeng nggone sesandingan.
wulan limo awal tresno mok ucapke janji asmoro
ati seneng kegowo roso
roso tresno seng tak songgo
neng ati selawase

rino wengi kegowo ngimpi
sinar wulan lintang seng dadi saksi
mok sirami ati iki
kanti tresno kang tulus lan suci

ra ono wong lio neng njero atiku
mergo tresnoku wes dadi duwekmu
merho seng kuoso paring kasunyatan
tresnaku tresnomu langgeng nggone sesandingan

rino wengi kegowo ngimpi
sinar wulan lintang seng dadi saksi
mok sirami ati iki
kanti tresno kang tulus lan suci

ra ono wong lio neng njero atiku
mergo tresnoku wes dadi duwekmu
merho seng kuoso paring kasunyatan
tresnaku tresnomu langgeng nggone sesandingan

ra ono wong lio neng njero atiku
mergo tresnoku wes dadi duwekmu
merho seng kuoso paring kasunyatan
tresnaku tresnomu langgeng nggone sesandingan

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Mala Agatha mudah, kunci gitar Mala Agatha, chord lagu Mala Agatha - Langgeng Sesandingan, chord dasar Mala Agatha - Langgeng Sesandingan, chordtela Mala Agatha - Langgeng Sesandingan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Mala Agatha - Langgeng Sesandingan, download lagu Mala Agatha - Langgeng Sesandingan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Mala Agatha di youtube: https://youtube.com/watch?v=6Zf63U-49u8

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Mala Agatha

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari