menu Request
×

Kunci Gitar Lsista - Ninggal Rabi Chord Dasar dan Lirik Lengkap

92 views
 Intro : C..G..Am..F G
        C..G..Am..F G C..

       C         G/B
Patang tahun suwene
     Am       G
kowe njogo atimu
       F         C
Patang tahun suwene
     Dm          G
kowe njogo tresnomu
   F
Sliramu wis teguh
          C
nggo nali katresnon iki
           Dm
Wis tok rembug
             G
karo wong tuamu..

  C    G/B
Dina kae
        Am        G
mantep atimu nali tresnoku
       F              C    
Pingin gandeng ning pelaminan
  Dm      G
karo awakku
   F
sliramu wis kondho
           C
yen arep nglamar awakku
          Dm                    G
Pingin gandeng tekan nduwe anak putu..

  F   G          C        Am
Sepurane aku medhotke tresno
     Dm
Cintamu aku lempar
         G
Pas kowe wis arep nglamar..

Reff :
           C
     Alasanku wis ra cocok
       Am
     Karo kowe
             Dm
     Aku wis ra iso
                     G
     Tetep gandeng karo kowe..

            C         
     Aku ra wani ngandani
             Am
     Yen aku wis arep rabi
           Dm
     Ora kacek suwe
                G
     Seko aku medot tresno iki..

     F
Seko kanca-kancamu
         C
kowe ngerti sakkabehe
         Dm
Nem sasi suwene
                 G
aku gandeng ro liyane
     F
Ning mburimu
       C         Am
aku mlaku ro liyane
         Dm                   G
Nanging aku ra tego ninggal kowe
           C
Sing banget tresno..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        F G Em Am
        Dm G C..

C                    G
.. Dudu maksud atiku gawe lara atimu
Am                     Em
.. Dudu maksud batinku gawe gela awakmu
F                       C 
.. Patang tahun anggonmu njogo tresno iki
Dm                  G
.. Nem sasi aku ketemu sing banget tak tresnoni

Am
 Jane kanca-kancamu ngerti sa'kabehe
C
 Nanging podo ra tega ngadakke ning kowe
Dm
 Podo aku dewe sing bingung kepiye
G                                 C   G
 Meh ngomong kepiye piye le njelaske..

Reff :
           C
     Alasanku wis ra cocok
       Am
     Karo kowe
             Dm
     Aku wis ra iso
                     G
     Tetep gandeng karo kowe..

            C
     Aku ra wani ngandani
             Am
     Yen aku wis arep rabi
           Dm
     Ora kacek suwe
                G
     Seko aku medot tresno iki..

           C
     Alasanku wis ra cocok
       Am
     Karo kowe
             Dm
     Aku wis ra iso
                     G
     Tetep gandeng karo kowe..

            C
     Aku ra wani ngandani
             Am
     Yen aku wis arep rabi
           Dm
     Ora kacek suwe
                G              C
     Seko aku medot tresno iki..
Outro:
       C         G/B
Patang tahun suwene
     Am       G
kowe njogo atimu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Lsista - Ninggal Rabi, chord dasar Lsista - Ninggal Rabi, chordtela Lsista - Ninggal Rabi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Lsista - Ninggal Rabi, download lagu Lsista - Ninggal Rabi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=7XeHjFtNEvM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari