menu Request
×

Kalia Siska - Tak Ikhlasno MP3 dan Lirik Lagu

164 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

sepine wengi iki ngeridu ati
seng tansah kelingan sliramu
kowe ninggal aku

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyaw~ng kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de'e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ademe howo iki nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyaw~ng kowe gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de'e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de'e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Kalia Siska mudah, kunci gitar Kalia Siska, chord lagu Kalia Siska - Tak Ikhlasno, chord dasar Kalia Siska - Tak Ikhlasno, chordtela Kalia Siska - Tak Ikhlasno, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Kalia Siska - Tak Ikhlasno, download lagu Kalia Siska - Tak Ikhlasno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Kalia Siska di youtube: https://youtube.com/watch?v=wVJdSAg-L2s

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Kalia Siska

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari