menu Request
×

Chord Joker Berwarna - Tato Jenengmu Kunci Gitar Dasar dan Lirik

235 views
 Intro : F G C….

      C      Em          Am
wes suwe aku seneng karo kowe
       F         G          C
tak simpen roso iki mergane wedi
     C
ku wedi kelangan
    Em
kelangan sing tak sayang
    F        D         G
tresno iki tulus ra ngapusi..

      C            Em   Am
tak tulis jenengmu ono atiku
  F           G         C
saben wayah kelingan sliramu
 C
eleng esemanmu
          Em
sing gawe ayem ning ati
  F         D           G
mugo biso dadi kembange a..ti..

Int. F G C

Reff :
        F                 G
 tato jenengmu ning njero dodo
          Em                Am
 iki dadi tondo gedene roso tresno
                Dm              G
 kowe sing tak sayang adoh ning paran
             C      C7
 ojo medot katresnan..

        F                 G
 tato jenengmu ning njero dodo
          Em                       Am
 iki dadi saksi tresnaku tulus lan suci
                Dm                G
 sing bakal tak jogo nganti tekan tuo
                  C
 senadyan kowe ra ngerti..

Musik : F G Em Am Dm..G….

      C            Em   Am
tak tulis jenengmu ono atiku
  F           G         C
saben wayah kelingan sliramu
 C
eleng esemanmu
          Em
sing gawe ayem ning ati
  F         D           G
mugo biso dadi kembange a..ti..

Int. F G C

Reff :
        F                 G
 tato jenengmu ning njero dodo
          Em                Am
 iki dadi tondo gedene roso tresno
                Dm              G
 kowe sing tak sayang adoh ning paran
           C         C7
 ojo medot katresnan hoo..

        F                 G
 tato jenengmu ning njero dodo
          Em                       Am
 iki dadi saksi tresnaku tulus lan suci
                Dm                G
 sing bakal tak jogo nganti tekan tuo
                  C
 senadyan kowe ra ngerti..

Outro : C

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Joker Berwarna - Tato Jenengmu, chord dasar Joker Berwarna - Tato Jenengmu, chordtela Joker Berwarna - Tato Jenengmu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Joker Berwarna - Tato Jenengmu, download lagu Joker Berwarna - Tato Jenengmu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=XUemI0wRwTs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari