menu Request
×

Kunci Gitar Jo Klithik - Ngenteni Tekamu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

91 views
 Intro : Am Dm F E Am
Am Dm F E Am

Am
koyo ngene rasane
G F Am
wong kang lagi nampa pacoban
Dm
yo wis.. yo wis.. tak trimakke
Am
terus ing lahir batin iki
F E
nanging aku isih ora mangerteni

Am
opo salah lan dosaku
G F Am
nganti batinku keloro–loro
Dm
rasane tembus ning dodo
Am
ora ono sing ngobati
F
hamung sliramu cah ayu
E Am
tak anti anti

Musik : Am Dm F E Am

Reff:
Am
kowe ono ngendi
Dm
kowe ono ana ngendi
E Am
mesakno ta awakku iki

Am
aku yo nggoleki
Dm
aku yo nggoleki
E Am
cah ayu jebul enggala bali

Dm
koyo ngene rasane
Am
wong lagi kelangan
F E Am
mugi mugi Gusti enggal paring dalan

Musik : Am Dm F E Am (2x)

==Ulang dari awal..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Jo Klithik - Ngenteni Tekamu, chord dasar Jo Klithik - Ngenteni Tekamu, chordtela Jo Klithik - Ngenteni Tekamu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Jo Klithik - Ngenteni Tekamu, download lagu Jo Klithik - Ngenteni Tekamu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=LhpujbPqxvM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari