menu Request
×

Jihan Audy - Rembulan MP3 dan Lirik Lagu

83 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambaring batin tan biso ngelalekke
yekti kangmas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah kelawan esemmu
amung kangmas

hawaning njero batin pingin tansah sesanding
yo mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
nadyan akeh bebalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah kelawan esemmu
amung kangmas

hawaning njero batin pingin tansah sesanding
yo mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
nadyan akeh bebalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah kelawan esemmu
amung kangmas

hawaning njero batin pingin tansah sesanding
yo mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
nadyan akeh bebalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Jihan Audy mudah, kunci gitar Jihan Audy, chord lagu Jihan Audy - Rembulan, chord dasar Jihan Audy - Rembulan, chordtela Jihan Audy - Rembulan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Jihan Audy - Rembulan, download lagu Jihan Audy - Rembulan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jihan Audy di youtube: https://youtube.com/watch?v=_pVH13EKvKY

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari