menu Request
×

Kunci Gitar Jihan Audy - Ndang Balio Chord Dasar dan Lirik Lengkap

106 views
 Capo ♪ fret 3

Intro : C..Am..Dm G C G..

  C           G
suwene.. neng kene..
F      G          C  G
awakku.. ngenteni kowe..
  C        G
kangene.. atiku..
F      G          C    G
rasane.. kok koyo ngene..

Am               G
 pitung sasi suwene..
Am              G
 aku ngenteni kowe..
    F                   G
nganti saiki kok durung muleh..

Reff :
 C               Em
 mas.. ndang balio..
   F                   G
 kowe lungo kok ra tau kondo..
 C               Em
 mas.. ndang mulio..
  F                G
 atiku iki keronto ronto..

     F         G
 yen pancen sliramu 
     C          Am
 wes ono sing liyo..
   F         G         C  G
 kowe tego.. nglalekke aku..

Musik : C..Am..F G C..
        C..Am..F G C G..

  C           G
suwene.. neng kene..
F      G          C  G
awakku.. ngenteni kowe..
  C        G
kangene.. atiku..
F      G          C    G
rasane.. kok koyo ngene..

Am               G
 pitung sasi suwene..
Am              G
 aku ngenteni kowe..
    F                   G
nganti saiki kok durung muleh..

Reff :
 C               Em
 mas.. ndang balio..
   F                   G
 kowe lungo kok ra tau kondo..
 C               Em
 mas.. ndang mulio..
  F                G
 atiku iki keronto ronto..

     F         G
 yen pancen sliramu 
     C          Am
 wes ono sing liyo..
   F         G         C  G
 kowe tego.. nglalekke aku..

 C               Em
 mas.. ndang balio..
   F                   G
 kowe lungo kok ra tau kondo..
 C               Em
 mas.. ndang mulio..
  F                G
 atiku iki keronto ronto..

     F         G
 yen pancen sliramu 
     C          Am
 wes ono sing liyo..
   F         G          C  
 kowe tego.. nglalekke aku..
     F       G
 yen pancen awakmu..
   C              Am
 kecanthol wong liyo..
   F         G     C    G
 kowe tego.. karo awakku..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#  Cm  Fm A# D# A#..

  D#          A#
suwene.. neng kene..
G#     A#         D#  A#
awakku.. ngenteni kowe..
  D#       A#
kangene.. atiku..
G#     A#         D#   A#
rasane.. kok koyo ngene..

Cm               A#
 pitung sasi suwene..
Cm              A#
 aku ngenteni kowe..
    G#                  A#
nganti saiki kok durung muleh..

Reff :
 D#              Gm
 mas.. ndang balio..
   G#                  A#
 kowe lungo kok ra tau kondo..
 D#              Gm
 mas.. ndang mulio..
  G#               A#
 atiku iki keronto ronto..

     G#        A#
 yen pancen sliramu 
     D#         Cm
 wes ono sing liyo..
   G#        A#        D#  A#
 kowe tego.. nglalekke aku..

Musik : D#  Cm  G# A# D#..
        D#  Cm  G# A# D# A#..

  D#          A#
suwene.. neng kene..
G#     A#         D#  A#
awakku.. ngenteni kowe..
  D#       A#
kangene.. atiku..
G#     A#         D#   A#
rasane.. kok koyo ngene..

Cm               A#
 pitung sasi suwene..
Cm              A#
 aku ngenteni kowe..
    G#                  A#
nganti saiki kok durung muleh..

Reff :
 D#              Gm
 mas.. ndang balio..
   G#                  A#
 kowe lungo kok ra tau kondo..
 D#              Gm
 mas.. ndang mulio..
  G#               A#
 atiku iki keronto ronto..

     G#        A#
 yen pancen sliramu 
     D#         Cm
 wes ono sing liyo..
   G#        A#        D#  A#
 kowe tego.. nglalekke aku..

 D#              Gm
 mas.. ndang balio..
   G#                  A#
 kowe lungo kok ra tau kondo..
 D#              Gm
 mas.. ndang mulio..
  G#               A#
 atiku iki keronto ronto..

     G#        A#
 yen pancen sliramu 
     D#         Cm
 wes ono sing liyo..
   G#        A#         D#  
 kowe tego.. nglalekke aku..
     G#      A#
 yen pancen awakmu..
   D#             Cm
 kecanthol wong liyo..
   G#        A#    D#   A#
 kowe tego.. karo awakku..

Outro : D#

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Jihan Audy mudah, kunci gitar Jihan Audy, chord lagu Jihan Audy - Ndang Balio, chord dasar Jihan Audy - Ndang Balio, chordtela Jihan Audy - Ndang Balio, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Jihan Audy - Ndang Balio, download lagu Jihan Audy - Ndang Balio mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jihan Audy di youtube: https://youtube.com/watch?v=FPRmOI_KlZk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari