menu Request
×

Kunci Gitar Intan Rahma - Wegah Kelangan Chord Dasar dan Lirik Lengkap

211 views
Capo di fret 1

Am-Dm                    G
    Rungokno jerit atiku iki
C                            F
 Sing bingung noto roso neng ati
      Dm
Pengenku kowe ngerti..
         G
seng tak pikir saiki..

Dm                     G
 Tulung kowe ojo salah tompo
C                     F
 Ojo mbok pikir aku ngliyo..
      Dm
Kabeh iki kahanan
    G                Am
Ra iso neruske katresnan..

(Chorus)
                 Dm
Jujur aku iseh sayang..
          G
wegah kelangan
                       C
Mergo tresno wes tak patri..
            F
neng njero ati
                    Dm
Nanging arep piye meneh..
          G              C
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A                  Dm
 Njalukku kowe ojo nangis..
           G
mergo lungaku
                  C
Mungkin iki wes ginaris..
             F
dudu penjalukku
               Dm
Nglungani sliramu..
       G             C
abot rasane.. pangapurane..

Dm                       G
 Ora ono niat ngelarani atimu
                               C
Rungokno aku senajane aku sing kleru
                                F
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
                   Dm
Yo mung kanggo awakmu
               Dm
Cukup pisan iki kowe loro ati
G
 Ora tak baleni anggonku
         Am
le nglarani.. aa..ah..

(Chorus)
                 Dm
Jujur aku iseh sayang..
          G
wegah kelangan
                       C
Mergo tresno wes tak patri..
            F
neng njero ati
                    Dm
Nanging arep piye meneh..
          G              C
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A                  Dm
 Njalukku kowe ojo nangis..
           G
mergo lungaku
                  C
Mungkin iki wes ginaris..
             F
dudu penjalukku
               Dm
Nglungani sliramu..
       G             C
abot rasane.. pangapurane..

Dm                  G
 Mung kependem roso tresno
    C                     F
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Dm                    Am
 Pengen langgeng.. yo kuwi karepku
        F                 E    Am
Nangeng wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
                 Dm
Jujur aku iseh sayang..
          G
wegah kelangan
                       C
Mergo tresno wes tak patri..
            F
neng njero ati
                    Dm
Nanging arep piye meneh..
          G              C
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A                  Dm
 Njalukku kowe ojo nangis..
           G
mergo lungaku
                  C
Mungkin iki wes ginaris..
             F
dudu penjalukku
               Dm
Nglungani sliramu..
       G             C
abot rasane.. pangapurane..

(Outro) C





Fm-Cm                   Bm
     Rungokno jerit atiku iki
Gm                           Bb
 Sing bingung noto roso neng ati
      Cm
Pengenku kowe ngerti..
         Bm
seng tak pikir saiki..

Cm                    Bm
 Tulung kowe ojo salah tompo
Gm                    Bb
 Ojo mbok pikir aku ngliyo..
      Cm
Kabeh iki kahanan
    Bm               Fm
Ra iso neruske katresnan

(Chorus)
                 Cm
Jujur aku iseh sayang..
          Bm
wegah kelangan
                       Gm
Mergo tresno wes tak patri..
            Bb
neng njero ati
                    Cm
Nanging arep piye meneh..
          Bm             Gm
Iki wes kahanan kudu pisahan..

G                 Cm
 Njalukku kowe ojo nangis..
           Bm
mergo lungaku
                  Gm
Mungkin iki wes ginaris..
             Bb
dudu penjalukku
               Cm
Nglungani sliramu..
       Bm            Gm
abot rasane.. pangapurane..

Cm                      Bm
 Ora ono niat ngelarani atimu
                               Gm
Rungokno aku senajane aku sing kleru
                                Bb
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
                   Cm
Yo mung kanggo awakmu
               Cm
Cukup pisan iki kowe loro ati
Bm
 Ora tak baleni anggonku
         Fm
le nglarani.. aa..ah..

(Chorus)
                 Cm
Jujur aku iseh sayang..
          Bm
wegah kelangan
                       Gm
Mergo tresno wes tak patri..
            Bb
neng njero ati
                    Cm
Nanging arep piye meneh..
          Bm             Gm
Iki wes kahanan kudu pisahan..

G                 Cm
 Njalukku kowe ojo nangis..
           Bm
mergo lungaku
                  Gm
Mungkin iki wes ginaris..
             Bb
dudu penjalukku
               Cm
Nglungani sliramu..
       Bm            Gm
abot rasane.. pangapurane..

Cm                 Bm
 Mung kependem roso tresno
    Gm                    Bb
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Cm                   Fm
 Pengen langgeng.. yo kuwi karepku
        Bb                F    Fm
Nangeng wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
                 Cm
Jujur aku iseh sayang..
          Bm
wegah kelangan
                       Gm
Mergo tresno wes tak patri..
            Bb
neng njero ati
                    Cm
Nanging arep piye meneh..
          Bm             Gm
Iki wes kahanan kudu pisahan..

G                 Cm
 Njalukku kowe ojo nangis..
           Bm
mergo lungaku
                  Gm
Mungkin iki wes ginaris..
             Bb
dudu penjalukku
               Cm
Nglungani sliramu..
       Bm            Gm
abot rasane.. pangapurane..

(Outro) Gm

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Rahma mudah, kunci gitar Intan Rahma, chord lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan, chord dasar Intan Rahma - Wegah Kelangan, chordtela Intan Rahma - Wegah Kelangan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan, download lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Rahma di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZznuIB6sQro

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Intan Rahma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari