menu Request
×

Kunci Gitar Intan Rahma - Harapan Palsu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

97 views
 Intro : Am..Dm..G..C..
        Dm..Am..F..E..

      Am
Awale kowe teko
            Dm
ngomong ngancani aku
       G
soyo suwe keroso
          C
nyamanku neng sandingmu
            F
kowe sing selalu ono
            Dm
pas seneng lan susahku
    E              Am    E
tak jogo tak eman awakmu..

      Am
Saiki kowe bedo
          Dm
kerep ninggalke aku
        G
uwes ra tau ono
         C
ilang tanpo kabarmu
     F
opo iki wes tondo
       Dm
kowe cidro janjimu
     E                     Am    E
kowe tego ninggali harapan palsu..

Reff :
         Am
 Wes wes cukup uwisono
        Dm
 sandiworo tresno kui
      G
 uwes tutok ati loro
       C
 eluh iki dadi saksi
   Dm
 rogomu sing tak jogo
         Am
 ning atimu nggo wong liyo
      F
 ra bakal kuat ati nyanding
       E
 mbendino..

         Am
 Wes wes aku trimo
           Dm
 tinimbang atiku ajur
       G
 Gusti niku mboten sare
          C
 mesti nyiapke gantine
       Dm
 cen karep tak teruske
            Am
 ning bakal bubrah akhire
           F
 mending loro saiki
           E
 genah larane..

Am
Kowe sing nandur kowe sing gawe ajur
Dm
seko awal kowe wes ngapusi ra jujur
G
aku bersyukur kabeh urung terlanjur
C
urung nganti tekan adoh aku tak mundur

Am
Tresnamu nggo wong liyo ngomongo ora popo
Dm
senajano ngiris batin tambah neng ati loro
G
aku sing bacut tresno kowe malah mbebedo
E                                       Am
kowe nuwuhke roso akhire mung ninggal lungo

       Dm       G
Kowe lungo sakpenakmu
     C         Am
ora eling ono aku
        Dm
tanpo sadar kowe wes nyekso
E
batinku..

Reff :
         Am
 Wes wes cukup uwisono
        Dm
 sandiworo tresno kui
      G
 uwes tutok ati loro
       C
 eluh iki dadi saksi
   Dm
 rogomu sing tak jogo
         Am
 ning atimu nggo wong liyo
      F
 ra bakal kuat ati nyanding
       E
 mbendino..

         Am
 Wes wes aku trimo
           Dm
 tinimbang atiku ajur
       G
 Gusti niku mboten sare
          C
 mesti nyiapke gantine
       Dm
 cen karep tak teruske
            Am
 ning bakal bubrah akhire
           F
 mending loro saiki
           E
 genah larane..

Outro : Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m..Bm..E..A.. Bm..F#m..D..C#.. F#m Awale kowe teko Bm ngomong ngancani aku E soyo suwe keroso A nyamanku neng sandingmu D kowe sing selalu ono Bm pas seneng lan susahku C# F#m C# tak jogo tak eman awakmu.. F#m Saiki kowe bedo Bm kerep ninggalke aku E uwes ra tau ono A ilang tanpo kabarmu D opo iki wes tondo Bm kowe cidro janjimu C# F#m C# kowe tego ninggali harapan palsu.. Reff : F#m Wes wes cukup uwisono Bm sandiworo tresno kui E uwes tutok ati loro A eluh iki dadi saksi Bm rogomu sing tak jogo F#m ning atimu nggo wong liyo D ra bakal kuat ati nyanding C# mbendino.. F#m Wes wes aku trimo Bm tinimbang atiku ajur E Gusti niku mboten sare A mesti nyiapke gantine Bm cen karep tak teruske F#m ning bakal bubrah akhire D mending loro saiki C# genah larane.. F#m Kowe sing nandur kowe sing gawe ajur Bm seko awal kowe wes ngapusi ra jujur E aku bersyukur kabeh urung terlanjur A urung nganti tekan adoh aku tak mundur F#m tresnamu nggo wong liyo ngomongo ora popo Bm senajano ngiris batin tambah neng ati loro E aku sing bacut tresno kowe malah mbebedo C# F#m kowe nuwuhke roso akhire mung ninggal lungo Bm E Kowe lungo sakpenakmu A F#m ora eling ono aku Bm tanpo sadar kowe wes nyekso C# batinku.. Reff : F#m Wes wes cukup uwisono Bm sandiworo tresno kui E uwes tutok ati loro A eluh iki dadi saksi Bm rogomu sing tak jogo F#m ning atimu nggo wong liyo D ra bakal kuat ati nyanding C# mbendino.. F#m Wes wes aku trimo Bm tinimbang atiku ajur E Gusti niku mboten sare A mesti nyiapke gantine Bm cen karep tak teruske F#m ning bakal bubrah akhire D mending loro saiki C# genah larane.. Outro : F#m..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Rahma mudah, kunci gitar Intan Rahma, chord lagu Intan Rahma - Harapan Palsu, chord dasar Intan Rahma - Harapan Palsu, chordtela Intan Rahma - Harapan Palsu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Intan Rahma - Harapan Palsu, download lagu Intan Rahma - Harapan Palsu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Rahma di youtube: https://youtube.com/watch?v=M3TfC1vtuxE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Intan Rahma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari