menu Request
×

Kunci Gitar Hendra Kumbara - Piye Kabare Chord Dasar dan Lirik Lengkap

16 views
Intro : G Gmaj7 G6 Gmaj7

G                   Em
piye kabarmu.. opo iseh eling aku..
           C              Bm
sing wes tau mbok tinggal mlayu..
        Am       D
milih karo idamanmu..

G                   Em
piye kabare.. mugo apik-apik wae..
       C          Bm
jaremu aku siji-sijine..
       Am         D   G
jebule mung salah sijine..

         C                   D
aku sing mbiyen ngancani mbendino..
      Bm                 E
saiki kowe ngancani wong liyo..
     Am    -Bm C           D
loro ati iki..  ora mari-mari..

Reff :
      G
 aku ora ning ngendi endi..
      Em
 iseh setyo ngenteni..
         Am
 yen awakmu ngejak bali..
     Cm         D
 aku gelem nampani

     G
 aku ora bakalan lungo..
       Em
 mergo kebacut tresno..
              Am
 senajan kowe sing gawe loro
     Cm              D    G
 aku tak sing njaluk ngapuro..

Musik : Cm..G D/F# E Am -G F D..

G             G-D/F# Em
piye kabare.. mugo apik-apik wae..
       C          Bm
jaremu aku siji-sijine..
       Am         D   G
jebule mung salah sijine..

         C                   D
aku sing mbiyen ngancani mbendino..
      Bm                 E
saiki kowe ngancani wong liyo..
     Am    -Bm C           D
loro ati iki..  ora mari-mari..

Reff :
      G
 aku ora ning ngendi endi..
      Em
 iseh setyo ngenteni..
         Am
 yen awakmu ngejak bali..
     Cm         D
 aku gelem nampani

     G
 aku ora bakalan lungo..
       Em
 mergo kebacut tresno..
              Am
 senajan kowe sing gawe loro
     Cm              D    C
 aku tak sing njaluk ngapuro..
   Bm   -Bbm-Am-Bm  -C -A/C#
 hooo.. aku tak sing njaluk
 D    G Gmaj7 G6 Gmaj7
 ngapuro..

Outro :
G
piye kabare..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Piye Kabare, chord dasar Hendra Kumbara - Piye Kabare, chordtela Hendra Kumbara - Piye Kabare, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Hendra Kumbara - Piye Kabare, download lagu Hendra Kumbara - Piye Kabare mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=wCV1WLH11qE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari