menu Request
×

Kunci Gitar Hendra Kumbara - Dino Liyane Chord Dasar dan Lirik Lengkap

327 views
 Intro : F G Em Am F Fm

   C          G         Am  G
nyuwun sewu bapak kalih ibu
   F           Em       Dm
dinten niki mboten sios mantu
         G       F
pancen kahanane angel
        Em       Am
wes ora biso di eyel
          Dm
timbang coronane nyebar
         Fm      G
ndonyane sansoyo ambyar..

   C           G        Am   G
nyuwun sewu konco lan sedulur
  F         Em        Dm
resepsiku kepekso tak undur
        G        F
senajan wes DP dekor
         Em           Am
katering lan kabeh vendor
       Dm
akhire kudu tak cancel
          Fm     G
ketimbang aku di cekel..

Reff :
         C        E
 Gusti kulo salah nopo
        Am       C7
 rabine kok di batalno
            F          Em
 wes kadung nyebar undangan
         Dm     G
 malah corona menyerang..

         C         E
 Gusti kulo sampun ikhlas
         Am      C7
 keterak covid - 19
            F       Em
 yen pancen ngene dalane
             Dm     G
 tak nggolek dino liyane..

       F        G
 mugio angsal hidayah
        Em      Am
 rabiku ra kudu mewah
           Dm           G        C
 sing penting sakinah mawadah warahmah..

Musik : Fm G# A#

   D#          A#       Cm   A#
nyuwun sewu konco lan sedulur
  G#        Gm        Fm
resepsiku kepekso tak undur
        A#       G#
senajan wes DP dekor
         Gm           Cm
katering lan kabeh vendor
       Fm
akhire kudu tak cancel
          G
ketimbang aku di cekel..

Reff :
         C        E
 Gusti kulo salah nopo
        Am       C7
 rabine kok di batalno
            F          Em
 wes kadung nyebar undangan
         Dm     G
 malah corona menyerang..

         C         E
 Gusti kulo sampun ikhlas
         Am      C7
 keterak covid - 19
            F       Em
 yen pancen ngene dalane
             Dm     G
 tak nggolek dino liyane..

         C        E
 Gusti kulo salah nopo
        Am       C7
 rabine kok di batalno
            F          Em
 wes kadung nyebar undangan
         Dm     G
 malah corona menyerang..

         C         E
 Gusti kulo sampun ikhlas
         Am      C7
 keterak covid - 19
            F       Em
 yen pancen ngene dalane
             Dm     G
 tak nggolek dino liyane..

       F        G
 mugio angsal hidayah
        Em      Am
 rabiku ra kudu mewah
              Dm        G        C
 sing penting sakinah mawadah warahmah..
          Dm            G       Cmaj7
 sing penting sakinah mawadah warahmah..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Dino Liyane, chord dasar Hendra Kumbara - Dino Liyane, chordtela Hendra Kumbara - Dino Liyane, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Hendra Kumbara - Dino Liyane, download lagu Hendra Kumbara - Dino Liyane mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=30Ylfb_hn9A

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari