menu Request
×

Happy Asmara - Wong Nomer 2 MP3 dan Lirik Lagu

76 views

Berikut adalah lirik lagu Happy Asmara - Wong Nomer 2 dari Happy Asmara. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

bingung aku kudu piye
kok koyo ngene dalan uripku iki
dadi wong nomer loro ning njero atimu
mung mangan ati sing tak rasakne

duh gusti bayangan nopo
kok jodone wong sing tak jogo
yen pancen wis takdire
aku nyuwun jembar ati
duh gusti aku njaluk ganti

yen pancen dadi dalane gusti
mbesok aku bakal kelangan awakmu
tak titipne sak genggeme cerito kenangan iki
awake dewe ra iso podo nduweni

kahanan opo sing kudu tak tompo
kok koyo ngene dalan uripku iki
dadi wong nomer loro ning njero atimu
mung mangan ati sing tak rasakne

duh gusti bayangan nopo, kok jodone wong sing tak jogo
yen pancen wis takdire, aku nyuwun jembar ati
duh gusti aku njaluk ganti

duh gusti bayangan nopo, kok jodone wong sing tak jogo
yen pancen wis takdire, aku nyuwun jembar ati
duh gusti aku njaluk ganti, duh gusti enggal paringi ganti

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Wong Nomer 2, chord dasar Happy Asmara - Wong Nomer 2, chordtela Happy Asmara - Wong Nomer 2, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Wong Nomer 2, download lagu Happy Asmara - Wong Nomer 2 mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=4ZGo4wthxlc

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari