menu Request
×

Happy Asmara - Pasukan Anti Prei MP3 dan Lirik Lagu

136 views

Berikut adalah lirik lagu Happy Asmara - Pasukan Anti Prei dari Happy Asmara. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

pasukan anti prei
budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso
ben uripku sesuk mulyo

ra peduli omongan
tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo
kabeh kuwi semangatku kerjo

kahanan uripku bedo karo impianku
urung biso nyenengku kabeh keluargaku
sing kepengen nglakoni urip kepenak
ayem tentrem bareng wong tuwo, bojo, ro anak

pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
senadyan roso meri kuwi ono ning ati
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
sing penting diparingi sehat lan nyembadani

duh gusti pangeran tulung paringi dalan
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan
pengen tak buktikke lek aku ra sepele
senadyan kahanane koyo ngene

pasukan anti prei, budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso, ben uripku sesuk mulyo
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo, kabeh kuwi semangatku kerjo

pancen uwis garise uripe dewe dewe
sugih kere neng ngarepe gusti raono bedane
akehi sodahkohe senajan lagi ra nduwe
teko pasrah karo gusti luwih gede balesane

diakehi dongane, diakehi syukure
jarene wong tuwo biyen urip gur mung nggo mampir ngombe
kulo nderek kersane, ajeng pripun saene
mugi mugi gusti ngijabahe kabeh dongane

duh gusti pangeran tulung paringi dalan
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan
pengen tak buktikke lek aku ra sepele
senadyan kahanane koyo ngene

pasukan anti prei, budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso, ben uripku sesuk mulyo
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo, kabeh kuwi semangatku kerjo

pasukan anti prei, budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso, ben uripku sesuk mulyo
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo, kabeh kuwi semangatku kerjo

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Pasukan Anti Prei, chord dasar Happy Asmara - Pasukan Anti Prei, chordtela Happy Asmara - Pasukan Anti Prei, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Pasukan Anti Prei, download lagu Happy Asmara - Pasukan Anti Prei mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=bPXV10aXr6Y

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari