menu Request
×

Kunci Gitar Happy Asmara - Pamit Chord Dasar dan Lirik Lengkap

180 views
 Intro : C G F G
        Em Am Dm G C

  C                       F
dudu mergo aku wes ra tresno
        C
nanging aku ngeroso
     Dm      G
kowe saiki bedo..

      C            G          Am
ngancani kowe mung mbok sio sio
 G          F
atiku wes kadung loro
    Em          Dm
wes mbok gawe tatu
  G          C  G
jeru ning atiku..

  C                F
saikine aku ra peduli
    C
masio sak tenane
   Dm       G
atiku iki nangis..

      C          G         Am
tak empet mergo aku kudu kuat
   G        F
ngadepi kahanan iki
 Em          Dm
urip tanpo kowe
 G         C  G
aku uwes lilo..

Reff :
     C           G
 mungkin iki wes dalane
  Em        F
 aku kudu lungo
           Dm
 ninggalke kowe
          G
 pamit ro kowe..

  C          G           F   G
 aku ngerti iki abot sanggane
        Em         Am
 ora perlu di tututne
            Dm        G
 timbang tambah loro ati
     C     G
 aku pamit..

Musik : C  F  Am G F
        C  F  Am G C G

  C                F
saikine aku ra peduli
    C
masio sak tenane
   Dm       G
atiku iki nangis..

      C          G         Am
tak empet mergo aku kudu kuat
   G        F
ngadepi kahanan iki
 Em          Dm
urip tanpo kowe
 G         C  G
aku uwes lilo..

Reff :
     C           G
 mungkin iki wes dalane
  Em        F
 aku kudu lungo
           Dm
 ninggalke kowe
          G
 pamit ro kowe..

  C          G           F   G
 aku ngerti iki abot sanggane
        Em         Am
 ora perlu di tututne
            Dm        G
 timbang tambah loro ati
     C    
 aku pamit..
            Dm        G
 timbang tambah loro ati
     C    
 aku pamit..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G D C D
        Bm Em Am D G

  G                       C
dudu mergo aku wes ra tresno
        G
nanging aku ngeroso
     Am      D
kowe saiki bedo..

      G            D          Em
ngancani kowe mung mbok sio sio
 D          C          
atiku wes kadung loro
    Bm          Am
wes mbok gawe tatu
  D          G  D
jeru ning atiku..

  G                C
saikine aku ra peduli
    G
masio sak tenane
   Am       D
atiku iki nangis..

      G          D         Em
tak empet mergo aku kudu kuat
   D        C
ngadepi kahanan iki
 Bm          Am
urip tanpo kowe
 D         G  D 
aku uwes lilo..

Reff :
     G           D
 mungkin iki wes dalane
  Bm        C
 aku kudu lungo
           Am
 ninggalke kowe
          D
 pamit ro kowe..

  G          D           C   D
 aku ngerti iki abot sanggane
        Bm         Em
 ora perlu di tututne
            Am        D
 timbang tambah loro ati
     G     D
 aku pamit..

Musik : G  C  Em D C
        G  C  Em D G D

  G                C
saikine aku ra peduli
    G
masio sak tenane
   Am       D
atiku iki nangis..

      G          D         Em
tak empet mergo aku kudu kuat
   D        C
ngadepi kahanan iki
 Bm          Am
urip tanpo kowe
 D         G  D 
aku uwes lilo..

Reff :
     G           D
 mungkin iki wes dalane
  Bm        C
 aku kudu lungo
           Am
 ninggalke kowe
          D
 pamit ro kowe..

  G          D           C   D
 aku ngerti iki abot sanggane
        Bm         Em
 ora perlu di tututne
            Am        D
 timbang tambah loro ati
     G      
 aku pamit..
            Am        D
 timbang tambah loro ati
     G      
 aku pamit..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Pamit, chord dasar Happy Asmara - Pamit, chordtela Happy Asmara - Pamit, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Pamit, download lagu Happy Asmara - Pamit mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=G9DrJ_7lSUM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari