menu Request
×

Kunci Gitar Happy Asmara - Amung Siji Chord Dasar dan Lirik Lengkap

224 views
 Capo di fret 5

Intro : Am..G..F..E..
        Am..G..F..E..

Am
Sayang..
           G
Sejatine takonono
           F
Sak jerone atimu
           E
Opo karep dadi pengenmu..
 Am
Tresno iki
                    G
Kabeh amung kanggo sliramu
            F
Ra ono sing liane
              Am
Kabeh mung kanggo kowe..

Reff:
   Dm
  Amung siji
                      Am
  Yen aku nyawang padange bulan
                       E
  Sing ning duwure padange jagat
                      Am      A
  Amung siji sing keno tak sawang
      Dm
  Tresnomu koyo murupe lintang
        C
  Seng saben wengi terus tak sawang
        E                     Am
  Ning ngendi saiki dunungmu sayang..

Musik : Dm..Am..F E Am.. 

Am
Sayang..
           G
Sejatine takonono
           F
Sak jerone atimu
           E
Opo karep dadi pengenmu..
 Am
Tresno iki
                    G
Kabeh amung kanggo sliramu
            F
Ra ono sing liane
              Am
Kabeh mung kanggo kowe..

Reff:
   Dm
  Amung siji
                      Am
  Yen aku nyawang padange bulan
                       E
  Sing ning duwure padange jagat
                      Am      A
  Amung siji sing keno tak sawang
      Dm
  Tresnomu koyo murupe lintang
        C
  Seng saben wengi terus tak sawang
        E                     Am
  Ning ngendi saiki dunungmu sayang..

Musik : G..Am..G..C.. 
        Dm..Am..F E Am.. 

Am
Sayang..
           G
Sejatine takonono
           F
Sak jerone atimu
           E
Opo karep dadi pengenmu..
 Am
Tresno iki
                    G
Kabeh amung kanggo sliramu
            F
Ra ono sing liane
              Am
Kabeh mung kanggo kowe..

Reff End:
   Dm
  Amung siji
                      Am
  Yen aku nyawang padange bulan
                       E
  Sing ning duwure padange jagat
                      Am      A
  Amung siji sing keno tak sawang
      Dm
  Tresnomu koyo murupe lintang
        C
  Seng saben wengi terus tak sawang
        E                     Am    A
  Ning ngendi saiki dunungmu sayang..
    Dm
  Rino wengiku amung dedungo
    C
  Marang gustiku kang Moho Kuaso
    E                           Am
  Mugo-mugo ndang balio sliramu sayang..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm..C..Bb..A..
        Dm..C..Bb..A..

Dm
Sayang.. 
           C
Sejatine takonono
           Bb
Sak jerone atimu
           A
Opo karep dadi pengenmu..
 Dm 
Tresno iki
                    C
Kabeh amung kanggo sliramu
            Bb
Ra ono sing liane
              Dm
Kabeh mung kanggo kowe..

Reff:
   Gm
  Amung siji
                      Dm
  Yen aku nyawang padange bulan
                       A
  Sing ning duwure padange jagat
                      Dm      D
  Amung siji sing keno tak sawang
      Gm
  Tresnomu koyo murupe lintang
        F
  Seng saben wengi terus tak sawang
        A                     Dm
  Ning ngendi saiki dunungmu sayang..

Musik : Gm ..Dm..Bb A Dm..

Dm
Sayang.. 
           C
Sejatine takonono
           Bb
Sak jerone atimu
           A
Opo karep dadi pengenmu..
 Dm 
Tresno iki
                    C
Kabeh amung kanggo sliramu
            Bb
Ra ono sing liane
              Dm
Kabeh mung kanggo kowe..

Reff:
   Gm
  Amung siji
                      Dm
  Yen aku nyawang padange bulan
                       A
  Sing ning duwure padange jagat
                      Dm      D
  Amung siji sing keno tak sawang
      Gm
  Tresnomu koyo murupe lintang
        F
  Seng saben wengi terus tak sawang
        A                     Dm
  Ning ngendi saiki dunungmu sayang..

Musik : C..Dm..C..F..
        Gm..Dm..Bb A Dm..

Dm
Sayang.. 
           C
Sejatine takonono
           Bb
Sak jerone atimu
           A
Opo karep dadi pengenmu..
 Dm 
Tresno iki
                    C
Kabeh amung kanggo sliramu
            Bb
Ra ono sing liane
              Dm
Kabeh mung kanggo kowe..

Reff end:
   Gm
  Amung siji
                      Dm
  Yen aku nyawang padange bulan
                       A
  Sing ning duwure padange jagat
                      Dm      D
  Amung siji sing keno tak sawang
      Gm
  Tresnomu koyo murupe lintang
        F
  Seng saben wengi terus tak sawang
        A                     Dm    D
  Ning ngendi saiki dunungmu sayang..
    Gm
  Rino wengiku amung dedungo
    F
  Marang gustiku kang Maha Kuasa
    A                           Dm
  Mugo-mugo ndang balio sliramu sayang..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Happy Asmara - Amung Siji, chord dasar Happy Asmara - Amung Siji, chordtela Happy Asmara - Amung Siji, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Amung Siji, download lagu Happy Asmara - Amung Siji mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=47yOy6IQZoA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari