menu Request
×

Happy Asmara - Koncoan Wae Feat Raja Panci MP3 dan Lirik Lagu

76 views

Berikut adalah lirik lagu Happy Asmara - Koncoan Wae Feat Raja Panci dari Happy Asmara. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

biyen kowe ngelarani atiku
medot tresnoku, kowe luwih milih karo koncoku
nanging saiki kowe ngajak balikan ro aku
nyesel jaremu biyen kowe lungo
ninggalne aku demi arek kae

sorry sorry to say, saiki dewe mending kekancan
mergo aku loro naliko biyen pedote asmoro
kowe ra ngrasakne lagi sayang malah ditinggalne
loro banget rasane

ibarate sego uwes dadi bubur
wes kadung ajur lebur, ra mungkin dewe iso akur
mendingan kowe kubur kenangan sing biyen pernah nyampur
sampeyan leren kondur, kulo mboten purun
nyuwun sewu, pamit matur nuwun

sorry sorry to say, saiki dewe mending kekancan
mergo aku loro naliko biyen pedote asmoro
kowe ra ngrasakne lagi sayang malah ditinggalne
loro banget rasane hoo ooo

sorry sorry to say, saiki aku wes urip tenang
wes nduwe penggantimu, ora medit, ra moto duitan
ora koyo kowe, biyen lungo ngaboti bebandan
atiku dadi korban

sorry sorry to say, saiki dewe mending kekancan
mergo aku loro naliko biyen pedote asmoro
kowe ra ngrasakne lagi sayang malah ditinggalne
loro banget rasane hoo ooo

sorry sorry to say, saiki aku wes urip tenang
wes nduwe penggantimu, ora medit, ra moto duitan
ora koyo kowe, biyen lungo ngaboti bebandan
atiku dadi korban

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Koncoan Wae Feat Raja Panci, chord dasar Happy Asmara - Koncoan Wae Feat Raja Panci, chordtela Happy Asmara - Koncoan Wae Feat Raja Panci, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Koncoan Wae Feat Raja Panci, download lagu Happy Asmara - Koncoan Wae Feat Raja Panci mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=PvwLjx7b-Lc

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari