menu Request
×

Happy Asmara - Dinggo Bukti MP3 dan Lirik Lagu

86 views

Berikut adalah lirik lagu Happy Asmara - Dinggo Bukti dari Happy Asmara. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

umpomo kowe ngerti
roso atiku iki
senadyan urip sesandingan
nanging ati ora krasan

wes tak cobo tak lakoni,
wes tak cobo tak ngerteni
nanging ati ora iso kuat
nyonggo loro mergo omonganmu,
sing nglarani ati

kowe ora tau ngrumangsani
sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
aku nrimo kowe, opo wae kahanane
sewu siji masalahe

kowe ora tau iso ngumumi
bakal tak dongake tekan kapan wae mugo gusti
isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
mugo nyaman karo liyane

urip iki mung sepisan
ojo nganti ngrusak sae seduluran
senadyan wis ra sesandingan
ati iki tetep sayang
nanging tresno ra kudu duweni
yen kui dalane … kudu tak lakoni

kowe ora tau ngrumangsani
sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
aku nrimo kowe, opo wae kahanane
sewu siji masalahe

kowe ora tau iso ngumumi
bakal tak dongake tekan kapan wae mugo gusti
isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
mugo nyaman karo liyane
kowe ora tau ngrumangsani
sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
aku nrimo kowe, opo wae kahanane
sewu siji masalahe

kowe ora tau iso ngumumi
bakal tak dongake tekan kapan wae mugo gusti
isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
mugo nyaman karo liyane

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Dinggo Bukti, chord dasar Happy Asmara - Dinggo Bukti, chordtela Happy Asmara - Dinggo Bukti, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Dinggo Bukti, download lagu Happy Asmara - Dinggo Bukti mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=L7ceoqFP1GM

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari