menu Request
×

Kunci Gitar Gilang R Wjiaya - Cerito Wingi Chord Dasar dan Lirik Lengkap

135 views
Capo di fret 4
Intro C Am F G
        Am F G C

        C          G
yen aku ngerti fotomu..
        Am
ngelengake biyen kae..
          F            D
kowe sing tau tak kenalke..
       G
wong tuoku..

           C        G
pancen wis dudu jodone..
      Am             Em
aku lilo mbok tinggalke..
       F
kowe lungo ninggal aku..
        G
mergo masalah sepele..

Int. C Am F G

        C
ra sengojo aku ngerti..
       Am
fotomu sih ning hapeku..
        F         D
tansah agawe nambai..
       G
ambekanku soyo jeru..

        C         E
mergo suwe ra ketemu..
          Am
ra pernah krungu kabarmu..
          F
kowe wong ayu..
               G
sing tau ning uripku..

Chorus
   Am
 natursuwun..
           F
 loro sing mbok paringi..
        G
 gedene roso tresnaku..
         C               E
 nyatane mung mbok blenjani..

     Am
 cerito wingi..
          F
 ra bakal tak baleni..
       G
 cukup tak simpen
              C
 neng jerone ati..

      Dm         E
 arep sak kuat kuate..
  Am          G
 aku ngupayak'ke..
          Dm         G
 ra bakal kowe ngerteni..
        C
 gedene roso iki..

Musik C G/B Am F G
        Am F G C

        C
ra sengojo aku ngerti..
       Am
fotomu sih ning hapeku..
        F         D
tansah agawe nambai..
       G
ambekanku soyo jeru..

        C         E
mergo suwe ra ketemu..
          Am
ra pernah krungu kabarmu..
          F
kowe wong ayu..
               G
sing tau ning uripku..

Chorus
   Am
 natursuwun..
           F
 loro sing mbok paringi..
        G
 gedene roso tresnaku..
         C               E
 nyatane mung mbok blenjani..

     Am
 cerito wingi..
          F
 ra bakal tak baleni..
       G
 cukup tak simpen
              C
 neng jerone ati..

      Dm         E
 arep sak kuat kuate..
  Am          G
 aku ngupayak'ke..
          Dm         G
 ra bakal kowe ngerteni..
        C
 gedene roso iki..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Gilang R Wjiaya mudah, kunci gitar Gilang R Wjiaya, chord lagu Gilang R Wjiaya - Cerito Wingi , chord dasar Gilang R Wjiaya - Cerito Wingi , chordtela Gilang R Wjiaya - Cerito Wingi , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Gilang R Wjiaya - Cerito Wingi , download lagu Gilang R Wjiaya - Cerito Wingi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gilang R Wjiaya di youtube: https://youtube.com/watch?v=7y9M7Dablxo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Gilang R Wjiaya

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari