menu Request
×

Didi Kempot - Tresno Kependam MP3 dan Lirik Lagu

99 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

koyo tumekaning gludug ing wanci ketigo
gawe kaget tumrap rogo lan atiku
kowe teko pangucapmu kondo tresno karo aku
tresno sing kasimpen wetoro limang warso

nganti semono suwene anggonmu ngenteni
katresnanmu datan luntur krono wektu
tresnamu kang tulus suci manggong neng atimu
sak tenane tresnamu amung sawiji

gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu
kabeh mau mergo kersaning kuoso
gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu
kabeh mau mergo kowe wis polo kromo

keneng opo biyen ora nate kondo
lamun kondo bareng mbangun balai wismo
amung panyuwunku marang kang kuoso
kowe antuk sulihing tali asmoro

nganti semono suwene anggonmu ngenteni
katresnanmu datan luntur krono wektu
tresnamu kang tulus suci manggong neng atimu
sak tenane tresnamu amung sawiji

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Tresno Kependam, chord dasar Didi Kempot - Tresno Kependam, chordtela Didi Kempot - Tresno Kependam, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Tresno Kependam, download lagu Didi Kempot - Tresno Kependam mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=xxD4GYWgEW4

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari