menu Request
×

Kunci Gitar Didi Kempot - Ketaman Asmoro Chord Dasar dan Lirik Lengkap

312 views
(Intro) Am  Dm  B  E
        Am  Dm  F E Am
        E  F G Am  E-F-E-F-Am

        E           Am
Saben wayah lingsir wengi..
A       Dm    E          Am
 mripat iki.. ora biso turu..
                   E
tansah kelingan sliramu..
          F              E
wong ayu kang.. dadi pepujanku..

          E       Am
bingung rasane atiku..
A     Dm         E            Am
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              E
nyatane ora kuwowo..
         F       E         Am
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro) Dm  Am  E  Am

(Chorus)
Am      A      Dm
wis tak.. lali lali..
         E      Am
malah sansoyo kelingan..
                    E
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
F                 E
 mendhem ora biso turu..

     E         Am
opo iki sing jenenge..
A          Dm     E         Am
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 E
prasasat ra biso lali..
            F     E            Am
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

(Int.) E Am A Dm E Am..
       E  F  E..

          E       Am
bingung rasane atiku..
A     Dm         E            Am
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              E
nyatane ora kuwowo..
         F       E         Am
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro) Dm  Am  E  Am

(Chorus)
Am      A      Dm
wis tak.. lali lali..
         E      Am
malah sansoyo kelingan..
                    E
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
F                 E
 mendhem ora biso turu..

     E         Am
opo iki sing jenenge..
A          Dm     E         Am
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 E
prasasat ra biso lali..
            F     E            Am
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

                 E
prasasat ra biso lali..
            F     E            Am
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..





(Intro) Fm  Fm  G  C
        Fm  Fm  Gm C Fm
        C  Gm Am Fm  C-Gm-C-Gm-Fm

        C           Fm
Saben wayah lingsir wengi..
F       Fm   C          Fm
 mripat iki.. ora biso turu..
                   C
tansah kelingan sliramu..
          Gm             C
wong ayu kang.. dadi pepujanku..

          C       Fm
bingung rasane atiku..
F     Fm        C            Fm
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              C
nyatane ora kuwowo..
         Gm      C         Fm
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro) Fm  Fm  C  Fm

(Chorus)
Fm      F      Fm
wis tak.. lali lali..
         C      Fm
malah sansoyo kelingan..
                    C
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
Gm                C
 mendhem ora biso turu..

     C         Fm
opo iki sing jenenge..
F          Fm    C         Fm
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 C
prasasat ra biso lali..
            Gm    C            Fm
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

(Int.) C Fm F Fm C Fm..
       C  Gm  C..

          C       Fm
bingung rasane atiku..
F     Fm        C            Fm
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              C
nyatane ora kuwowo..
         Gm      C         Fm
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro) Fm  Fm  C  Fm

(Chorus)
Fm      F      Fm
wis tak.. lali lali..
         C      Fm
malah sansoyo kelingan..
                    C
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
Gm                C
 mendhem ora biso turu..

     C         Fm
opo iki sing jenenge..
F          Fm    C         Fm
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 C
prasasat ra biso lali..
            Gm    C            Fm
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

                 C
prasasat ra biso lali..
            Gm    C            Fm
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Ketaman Asmoro, chord dasar Didi Kempot - Ketaman Asmoro, chordtela Didi Kempot - Ketaman Asmoro, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Ketaman Asmoro, download lagu Didi Kempot - Ketaman Asmoro mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=rc7zmLwdOiI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari