menu Request
×

Kunci Gitar Didi Kempot - Kalung Emas Chord Dasar dan Lirik Lengkap

145 views
 Intro: C Em F G

C                Em
Kalung emas sing ono gulumu
  F         G        C
Saiki wis malih dadi biru
   Dm           G
Luntur koyo tresnamu
       Em     Am
Luntur koyo atimu
   F         Dm       Bb ..G
Saiki kowe lali karo aku..

*)
C               Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
    F             G         C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
  Dm           G
Gedhe roso tresnaku
        Em        Am
Yo mung kanggo sliramu
      F        G        C
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
  G                 Am       Em
  Loro atiku..atiku keloro loro
     F          G              C
  Rasane nganti tembus ning dhodo

  Int. Dm G C

  G                   Am          Em
  Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
       F         D        G
  Kebangeten opo salahku iki

            C..Fm G
Opo dosaku iki..

Musik: C Em F G C
       Dm G Em Am F Dm Bb G..

==Kembali ke : *), Reff

            C..Fm G C
Opo dosaku iki..

\Original Chord///

Intro: E G#m A B

E                G#m
Kalung emas sing ono gulumu
  A         B        E
Saiki wis malih dadi biru
   F#m          B
Luntur koyo tresnamu
       G#m    C#m
Luntur koyo atimu
   A         F#m     D  ..B
Saiki kowe lali karo aku..

*)
E               G#m
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
    A             B          E
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
   F#m          B
Gedhe roso tresnaku
        G#m       C#m
Yo mung kanggo sliramu
      A         B       E
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
  B                 C#m      G#m
  Loro atiku..atiku keloro loro
      A           B            E
  Rasane nganti tembus ning dhodo

  Int. F#m B E

  B                   C#m         G#m
  Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
       A         F#      B
  Kebangeten opo salahku iki

            E..Am  B
Opo dosaku iki..

Musik: E G#m A B E
       F#m B G#m C#m A F#m D..B..

==Kembali ke : *), Reff

            E..Am  B E
Opo dosaku iki..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Kalung Emas, chord dasar Didi Kempot - Kalung Emas, chordtela Didi Kempot - Kalung Emas, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Kalung Emas, download lagu Didi Kempot - Kalung Emas mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=n0eW4636HLI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari