menu Request
×

Kunci Gitar Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella feat. Yeni Inka Chord Dasar dan Lirik Lengkap

84 views
Capo di fret 5

(Intro) Am  Am  Em Am.. G.. Am

Am
netes banyune moto
      Am
aku nangis ketiban ondo..
Am
rondo tak kiro perawan
             G
barang tak kawin
             Am
anake sak kandang..

Am
pancen aku wis rondo
        Am
rondo tuo anakku limo..
Am
nanging aku seh biso
          G                   Am
diwolak walik koyo nggoreng telo..

       G              Am
sapi manak larang regane mas..
       G         Am
anak limo bedo bapak'e..

(Chorus)
   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
         Dm
intuk rondo.. rondone ompong
       G            Am
nduwe anak sak gede kingkong..

   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
       Dm
anak limo akeh mangane
             G     Am
penting mbok'e tirakate..

(Int.) Am  Dm  G Am
       G Am G Am

Am
eling jaman semono
        Am
wayah kawin nanggap bal-balan..
Am
tamune rame tenan
              G                 A
nganti seng delok akeh seng pingsan..

Am
amplop'e akeh tenan
        Am
entok duit karung-karungan..
Am
wong seng podo kondangan
        G                 Am
nganti akeh seng podo kelangan..

           G         Am
perawan rondo podo wae mas
         G           Am
nadyan ompong enak rasane..

(Chorus)
   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
         Dm
intuk rondo anake limo
          G                 Am
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
       Dm
tuku pitik karo anake
        G          Am
kabeh kuwi dadi resikone..

(Int.) Am  Dm  G Am
       G Am G Am

Am
eling jaman semono
        Am
wayah kawin nanggap bal-balan..
Am
tamune rame tenan
              G                 A
nganti seng delok akeh seng pingsan..

Am
amplop'e akeh tenan
        Am
entok duit karung-karungan..
Am
wong seng podo kondangan
        G                 Am
nganti akeh seng podo kelangan..

           G         Am
perawan rondo podo wae mas
         G            Am
nadyan ompong sedep rasane..

(Chorus)
   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
         Dm
intuk rondo anake limo
          G                 Am
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
       Dm
tuku pitik karo anake
        G           Am
kabeh kuwi dadi resikone..

   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
         Dm
intuk rondo anake limo
          G                 Am
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
       Dm
anak limo akeh mangane
             G     Am
penting mbok'e tirakate..





(Intro) Dm  Dm  Am Dm.. C.. Dm

Dm
netes banyune moto
      Dm
aku nangis ketiban ondo..
Dm
rondo tak kiro perawan
             C
barang tak kawin
             Dm
anake sak kandang..

Dm
pancen aku wis rondo
        Dm
rondo tuo anakku limo..
Dm
nanging aku seh biso
          C                   Dm
diwolak walik koyo nggoreng telo..

       C              Dm
sapi manak larang regane mas..
       C         Dm
anak limo bedo bapak'e..

(Chorus)
   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
         Gm
intuk rondo.. rondone ompong
       C            Dm
nduwe anak sak gede kingkong..

   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
       Gm
anak limo akeh mangane
             C     Dm
penting mbok'e tirakate..

(Int.) Dm  Gm  C Dm
       C Dm C Dm

Dm
eling jaman semono
        Dm
wayah kawin nanggap bal-balan..
Dm
tamune rame tenan
              C                 D
nganti seng delok akeh seng pingsan..

Dm
amplop'e akeh tenan
        Dm
entok duit karung-karungan..
Dm
wong seng podo kondangan
        C                 Dm
nganti akeh seng podo kelangan..

           C         Dm
perawan rondo podo wae mas
         C           Dm
nadyan ompong enak rasane..

(Chorus)
   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
         Gm
intuk rondo anake limo
          C                 Dm
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
       Gm
tuku pitik karo anake
        C          Dm
kabeh kuwi dadi resikone..

(Int.) Dm  Gm  C Dm
       C Dm C Dm

Dm
eling jaman semono
        Dm
wayah kawin nanggap bal-balan..
Dm
tamune rame tenan
              C                 D
nganti seng delok akeh seng pingsan..

Dm
amplop'e akeh tenan
        Dm
entok duit karung-karungan..
Dm
wong seng podo kondangan
        C                 Dm
nganti akeh seng podo kelangan..

           C         Dm
perawan rondo podo wae mas
         C            Dm
nadyan ompong sedep rasane..

(Chorus)
   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
         Gm
intuk rondo anake limo
          C                 Dm
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
       Gm
tuku pitik karo anake
        C           Dm
kabeh kuwi dadi resikone..

   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
         Gm
intuk rondo anake limo
          C                 Dm
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
       Gm
anak limo akeh mangane
             C     Dm
penting mbok'e tirakate..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Fendik Adella mudah, kunci gitar Fendik Adella, chord lagu Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella feat. Yeni Inka, chord dasar Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella feat. Yeni Inka, chordtela Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella feat. Yeni Inka, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella feat. Yeni Inka, download lagu Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella feat. Yeni Inka mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Fendik Adella di youtube: https://youtube.com/watch?v=Vl0y5bWoDcs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Fendik Adella

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari