menu Request
×

Kunci Gitar Aldebaran - Purun Chord Dasar dan Lirik Lengkap

169 views
 Capo fret 2

Intro : F G Em Am F G C
        F G Em Am F G C

   C        G
ku ra iso lali marang
  Am              Em
kowe sing tak tresno
   F          C
ra ono wong liyo
Dm           G
neng njero dodo..

C             G
nanging tresnoku iki
     Am          Em
ra guno ku nelongso
   F           C
restune wong tuwo
 Dm        G
aku kudu lungo..

Int. F G Em Am F G C G

    C             G
opo sing nggawe kowe cidro
     Am        Em
ra rumongso ngeloro
    F         C
opo salahku kowe
  Dm           G
pamit ninggal aku..

 C           G
dan kau lupakan itu
       Am       G
kau menjauh dariku
 F           C
ojo ninggal aku
  Dm              G
tetep neng sandingku..

[Slow Rap]
C
 tak akoni pancen ayu
                     G
nanging karepmu ra mutu
nuntut aku nduwe ini
                   Am
nduwe itu nggo awakmu
rumangsamu ora abot
                 F
nuruti penjalukanmu
jare tresno aku
                    (C)
nanging kok ngeboti awakku..

C                             G
 tulungo ngerteni kahanan uripku
                              Am
ojo nuntut yen tresno marang aku
                                  F
cubo buktekno tresnomu mring sliraku
                                    (C)
yen tresnomu nggo aku dudu mergo bondoku..

   C        G
ku ra iso lali marang
  Am              Em
kowe sing tak tresno
   F          C
ra ono wong liyo
Dm           G
neng njero dodo..

C             G
nanging tresnoku iki
     Am          Em
ra guno ku nelongso
   F           C
restune wong tuwo
 Dm        G
aku kudu lungo..

    C             G
opo sing nggawe kowe cidro
     Am        Em
ra rumongso ngeloro
    F         C
opo salahku kowe
  Dm           G
pamit ninggal aku..

 C           G
dan kau lupakan itu
       Am       G
kau menjauh dariku
 F           C
ojo ninggal aku
  Dm              G
tetep neng sandingku..

C
 saiki aku tak kondho
                 G
ngopo aku kudu lungo
mergo aku ro awakmu
                  Am
sak tenane kuwi bedo
kowe sing kulino butuh opo
            F
ngetokke bondo, ra koyo awakkku
                     (C)
sing kudu gumantung rekoso..

[Slow Rap]
C                           G
 tak korbane rosoku nggo ibuku
                              Am
mergo wong tuwo ora pareng restu
                                 F
mugo kabeh iki dadi kunci bahagiamu
                                 (C)
iso urip seneng urip mulyo tanpo aku..

   C        G
ku ra iso lali marang
  Am              Em
kowe sing tak tresno
   F          C
ra ono wong liyo
Dm           G
neng njero dodo..

C             G
nanging tresnoku iki
     Am          Em
ra guno ku nelongso
   F           C
restune wong tuwo
 Dm        G
aku kudu lungo..

    C               G
aku meh kondho yen ati iki
        Am          Em
sak tenane iseh tresno
   F           C
ku tansah menanti
Dm        G
kabarmu sayang..

 C          G
jangan lupakan aku
     Am        G
jaga slalu dirimu
  F         C
cintaku untukmu
 Dm          G
aku sayang kamu..

[Slow Rap]
C
 nek pancen dalane
                      G
aku kudu kelangan awakmu
nglakekke janji-janjimu
                      Am
sing tok ucap marang aku                                
nggu karepe ibumu
                F
kudu ninggalke aku
senajan aku loro
                       C
nanging ku ikhlaskan dirimu..

      C                   G
tresnoku ora bakal ilang lungo
                                Am
mergone mung siji ra ono wong liyo
tak lilakke sliramu
                       F
nyanding tresno sing liyo
mergo karep wong tuwo
                (F)
aku sing kudu lungo..

[Reff:]
  F    G          Em        Am
sepu..rane aku ninggalke awakmu
     F         G           C
dudu mergo wes lunture tresnoku (opo karepmu)
     F     G              Em         Am
sing tak golek amung sing tresno awakku
    F      G        C
iso nompo opo keluargaku..

F      G            Em       Am
mas.. opo bener yen kui karepmu
        F      G         C
ninggal aku mergo gaya hidupku (dudu salahmu)
 F         G         Em        Am
aku.. sing ra iso nyenengke ibumu
    F        G        C
aku purun ngelepaske awakmu
    F     G              C
aku purun.. ngelepasne awakmu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Aldebaran mudah, kunci gitar Aldebaran, chord lagu Aldebaran - Purun, chord dasar Aldebaran - Purun, chordtela Aldebaran - Purun, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Aldebaran - Purun, download lagu Aldebaran - Purun mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aldebaran di youtube: https://youtube.com/watch?v=_UnfSqUkuNc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Aldebaran

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari