menu Request
×

Kunci Gitar Aldebaran - Njogo Ati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

133 views
 Capo di fret 4

Intro : F G Em A Dm G C G..

C            G
Wes pirang sasi
   Am          Em
Anggonku ngenteni
F          C
Wes semono suwi
 Dm            G
Ora ndang ngabari..

C          G
Opo pancen bener
    Am          Em
Yen wes oleh ganti
         F         C
Seng nggawe kowe tego
           Dm          G
Medhot ninggal janji suci..

    Am                Em
Sepurane yen aku uwes ninggalke
      C             G            C
Aku lungo ro wong liyo ninggal loro..

         F   G       Em      A
Nanging ati iki ora iso ngapusi
        Dm          G             C
Yen awakmu kuwi wes ono sing ngganti..

Int. F G C..

C               F                                     
.. Loro rasane ati 
                  G
Kowe mblenjani janji
               Em        
Jare arep njagani
             Am
Ngopeni ati iki
                  F              
Mungkin carane Gusti
                G
Arep menehi ngerti
                   C
Yen tresnomu ra mbejaji..

              F           
Sabar ono batese 
              G
Ora karepmu dewe
                   Em
Pancen wes ora tresno
                    Am
Mbok terus terang wae
                   F            
Ngono ojo nggantungke
               G
Roso tresnoku iki
                     C
Sing ning ati dinggo kowe..

Reff :
          C            G
     Polahmu sing ngeliyo
           Am       Em
     Gawe atiku kuciwo
           F        C
     Opo kowe ora ngerti
            Dm          G
     Kowe kuwi tak kangeni..

         C             G
     Coromu sing ngayemke
           Am          Em
     Gawe aku meneng wae
               F    C
     Tak tompo opo anane
               Dm          G
     Yen tresnomu nggo liyane..

Musik : C G Am Em F C F G
        C G Am Em F C Dm G C..

C                 F
 Mbiyen piye janjimu
                      G
Sing tok ucap ning ibuku
                Em
Mbiyen iki karepmu
                 Am
Sing nduweni awakku
             F
Opo ono salahku
                G
Gawe tegone awakmu
                  C
Selingkuh ning mburiku..

                 F
Roso bosen kowe ojo
                  G
Menjurus satu hubungan
                      Em
Nanging endi kabeh janji
                 Am
Jare sehidup semati
                      F
Kurang sido nganti mukti
                 G
Nyatane uwes pisahan
                 C
Kowe sing dadi kenangan..

Reff :
          C            G
     Polahmu sing ngeliyo
           Am       Em
     Gawe atiku kuciwo
           F        C
     Opo kowe ora ngerti
            Dm          G
     Kowe kuwi tak kangeni..

         C             G
     Coromu sing ngayemke
           Am          Em
     Gawe aku meneng wae
               F    C
     Tak tompo opo anane
               Dm          G
     Yen tresnomu nggo liyane..

C             F
 Atiku ora ngiro
                      G
Yen demen karo wong liyo
                         Em
Mbiyen kowe sing tak tresno
                Am
Malah dadi ngelungo
                 F
Di jur aku ora tego
                        G
Nyawang kowe sing nelongso
              C
Mergo tak sio-sio..
         
                F
Pancen iki salahku
             G
Ora njogo atiku
                Em
Disaat kowe ra ono
                     Am
Ngancani ning sandingku
             F
Pangapurane aku
                 G
Nggawe lorone atimu
                C
Nggawe bubrahe uripmu

F                G
 Tresnomu ro cukupe ati
  Em             A
Nanging kesimpen ning ati
  F             G         C
Kowe tansah tak enteni to mas..

        F      G         Em  A
Tak enteni naliko kowe lungo..
         F                G
Sing tak jaluk ojo nganti suloyo
 Em            A
Ojo seneng nggawe loro
     F                G        C
Mugo awakmu lan dewek'e iso mulyo..

Outro : F G C..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Aldebaran mudah, kunci gitar Aldebaran, chord lagu Aldebaran - Njogo Ati, chord dasar Aldebaran - Njogo Ati, chordtela Aldebaran - Njogo Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Aldebaran - Njogo Ati, download lagu Aldebaran - Njogo Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aldebaran di youtube: https://youtube.com/watch?v=tnKGZI8_7Vo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Aldebaran

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari