menu Request
×

Chord Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji Kunci Gitar Dasar dan Lirik

128 views
 ♫ Capo di fret 5

Intro : C..G..F..G..
        C….

  C
ombak sing nyekseni
     C
neng gubugan iki
       C                G
neng taman pantai menganti..
     G
kang mas ngucap janji
  G
jare cinta mati
        G                   C  G
tekan kapan aku ora bakal lali..

  C
arep tak ugemi
   C
janjimu sing manis
     C               G
tak eling rino lan wengi..
     G
wus meh telung sasi
     G
kang mas ora ngabari
      G                       C
aku bingung jane kang mas nengendi..

        F
remuk rasa neng ati
       C
lemes awakku iki
           Dm
mbareng krungu
           G       C
kang mas jare uwis rabi..

Reff :
         G
 ojo sok gampang
              C
 kang mas ngumbar janji
       Dm
 niate kang mas..
  G            C
 ukur garep ngapusi..

         G
 aku wis kadung sayang
         C
 aku wis kadung tresno
            Dm
 malah kang mas..
   G            C
 rabi karo wong liyo..

          F             C
 ambyar rasane.. nasib awakku iki
        Dm     G             C
 lagi jero.. malah ditinggal rabi..

Musik : Am..Em..F..G..
        Am..Em..F..G C G

  C
arep tak ugemi
   C
janjimu sing manis
    C               G
ta eling rino lan wengi..
    G
wus meh telung sasi
     G
kang mas ora ngabari
      G                       C
aku bingung jane kang mas nengendi..

        F
remuk rasa neng ati
       C
lemes awakku iki
           Dm
mbareng krungu
           G       C
kang mas jare uwis rabi..

Reff :
         G
 ojo sok gampang
              C
 kang mas ngumbar janji
       Dm
 niate kang mas..
  G            C
 ukur garep ngapusi..

         G
 aku wis kadung sayang
         C
 aku wis kadung tresno
            Dm
 malah kang mas..
   G            C
 rabi karo wong liyo..

         G
 ojo sok gampang
              C
 kang mas ngumbar janji
       Dm
 niate kang mas..
  G            C
 ukur garep ngapusi..

         G
 aku wis kadung sayang
         C
 aku wis kadung tresno
            Dm
 malah kang mas..
   G            C
 rabi karo wong liyo..

          F             C
 ambyar rasane.. nasib awakku iki
        Dm     G             C
 lagi jero.. malah ditinggal rabi..


[[[ORIGINAL CHORD]]]
Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji

Intro : F..C..Bb..C..
        F..

  F
ombak sing nyekseni
     F
neng gubugan iki
       F                C
neng taman pantai menganti..
     C
kang mas ngucap janji
  C
jare cinta mati
        C                   F  C
tekan kapan aku ora bakal lali..

  F
arep tak ugemi
   F
janjimu sing manis
     F               C
tak eling rino lan wengi..
     C
wus meh telung sasi
     C
kang mas ora ngabari
      C                       F
aku bingung jane kang mas nengendi..

        Bb
remuk rasa neng ati
       F
lemes awakku iki
           Gm
mbareng krungu
           C       F
kang mas jare uwis rabi..

Reff :
         C
 ojo sok gampang
              F
 kang mas ngumbar janji
       Gm
 niate kang mas..
  C            F
 ukur garep ngapusi..

         C
 aku wis kadung sayang
         F
 aku wis kadung tresno
            Gm
 malah kang mas..
   C            F
 rabi karo wong liyo..

          Bb            F
 ambyar rasane.. nasib awakku iki
        Gm     C             F
 lagi jero.. malah ditinggal rabi..

Musik : Dm..Am..Bb..C..
        Dm..Am..Bb..C F C

  F
arep tak ugemi
   F
janjimu sing manis
    F               C
ta eling rino lan wengi..
    C
wus meh telung sasi
     C
kang mas ora ngabari
      C                       F
aku bingung jane kang mas nengendi..

        Bb
remuk rasa neng ati
       F
lemes awakku iki
           Gm
mbareng krungu
           C       F
kang mas jare uwis rabi..

Reff :
         C
 ojo sok gampang
              F
 kang mas ngumbar janji
       Gm
 niate kang mas..
  C            F
 ukur garep ngapusi..

         C
 aku wis kadung sayang
         F
 aku wis kadung tresno
            Gm
 malah kang mas..
   C            F
 rabi karo wong liyo..

         C
 ojo sok gampang
              F
 kang mas ngumbar janji
       Gm
 niate kang mas..
  C            F
 ukur garep ngapusi..

         C
 aku wis kadung sayang
         F
 aku wis kadung tresno
            Gm
 malah kang mas..
   C            F
 rabi karo wong liyo..

          Bb            F
 ambyar rasane.. nasib awakku iki
        Gm     C             F
 lagi jero.. malah ditinggal rabi..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji, chord dasar Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji, chordtela Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji, download lagu Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=Ex_ry4aCZOI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari